EXCLUSIV. Nicolae Badea a vorbit pentru prima dată despre celebrul dineu de dinaintea barajului cu U Cluj: „Uhrin a solicitat acest lucru”. VIDEO

EXCLUSIV. Nicolae Badea a vorbit pentru prima dată despre celebrul dineu de dinaintea barajului cu U Cluj: „Uhrin a solicitat acest lucru”. VIDEO

 

Nicolae Badea a fost acuzat de o parte a fanilor lui Dinamo că ar fi „tras sforile” pentru retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare. Concret, fostului președinte al Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare i s-a reproșat acea masă pe care a organizat-o înaintea meciului de baraj cu Universitatea Cluj, la care au participat jucătorii „câinilor” de la acel moment, dar și întregul staff tehnic, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin Jr.

Nicolae Badea a spus tot despre „episodul dineul”

După ce Dinamo a pierdut dubla manșă cu U Cluj și a retrogradat pentru prima dată în istorie, mai mulți fani ai echipei alb-roșii au lansat, în mediul online, o ipoteză conform căreia Nicolae Badea ar fi avut acest interes și astfel el le-ar fi transmis jucătorilor să „o lase mai moale” în acel meci. Acum, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”, președintele fondator al SC Dinamo 1948 a dezvăluit în ce context s-a desfășurat acel dineu.

Nicolae Badea a explicat că, înaintea meciului tur cu U Cluj, Dusan Uhrin a vrut să își dea demisia, pentru că el și membrii staff-ului său erau neplătiți de două luni. Atunci, șeful de la ComputerLand a intervenit pentru a rezolva această problemă. De asemenea, el a dezvăluit că Dusan Uhrin Jr. a fost cel care a venit cu ideea organizării acelei mese, pentru a detensiona atmosfera din interiorul lotului.

„Am avut o singură implicare anul trecut. Uhrin a solicitat acest lucru”

„Am avut o singură implicare anul trecut. Cu ocazia meciului de baraj cu Universitatea Cluj, când, la solicitarea lui Florin Răducioiu (n.r. Team-manager la Dinamo în acel moment), am acceptat o întâlnire cu Dusan Uhrin, care a avut să îmi transmită că se retrage, va abandona poziția de antrenor al lui Dinamo, pentru că nu a fost plătit de două luni, nici el, nici staff-ul tehnic. Înaintea turului.

Era vorba de o sumă între 15.000 și 20.000 de euro. Am solicitat să mi se transmită cifrele din contabilitatea clubului și m-am oferit să fac un contract de publicitate pentru meciul retur. Am semnat un contract în valoare de 20.000 de euro. Uhrin nu a venit să solicite doar pentru el, a fost vorba de întregul staff tehnic. Au primit niște sume nesemnificative (anterior).

În acea întâlnire, Uhrin a solicitat și acest lucru (n.r. despre acel dineu), unde să fie numai jucătorii și staff-ul tehnic. Niște activități de team-building, să le zicem așa, de consolidare a unității lotului”, a spus Nicolae Badea la emisiunea „Dinamo 7/9”. 

Articolul EXCLUSIV. Nicolae Badea a vorbit pentru prima dată despre celebrul dineu de dinaintea barajului cu U Cluj: „Uhrin a solicitat acest lucru”. VIDEO apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!