Faci sport acasa si castigi premii. Campania #campioniacasa

Televiziunea Romana in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului au lansat incepand din 15 Iunie o campanie cu premii intitulata #campioniacasa. Campania va dura 30 de zile, iar in cadrul ei, mari sportivi ai Romaniei vor expune variante clare de exercitii fizice, pe care oricine le poate face oriunde, timp de 30 de minuteare le putem face oriunde timp de 30 de minute.

Dintre sportivii romani care vor participa, amintim pe :Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu.

Cum se desfasoara campania si ce presupune?

Pe durata celor 30 de zile, pe toate posturile TVR, precum și pe platformele de socializare SRTV și MTS vor fi difuzate videoclipuri de cate 30 – 50 de secunde,  în caresportivii enumerati mai sus, se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat.

Publicul trebuie să identifice exercițiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea, conform regulamentului la adresa de e-mail [email protected]. Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române și ale Ministerului Tineretului și Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât și pe canalele de socializare menționate. Regulamentul complet il puteti downloada de aici.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!