FC Barcelona renunță la un fundaș central ca să-i facă loc lui Radu Drăgușin. Presa din Spania scrie că oficialii clubului caută 30 de milioane de euro pentru acest transfer

FC Barcelona renunță la un fundaș central ca să-i facă loc lui Radu Drăgușin. Presa din Spania scrie că oficialii clubului caută 30 de milioane de euro pentru acest transfer

 

Radu Drăgușin (21 de ani) este unul dintre cei mai urmăriți jucători din lume în această perioadă și are șanse mari să facă pasul la un club mare în ianuarie.

Tânărul fundaș a atras atenția mai multor cluburi europene de renume, printre care se numără Tottenham, AS Roma, AC Milan și Newcastle. Recent, și FC Barcelona și-a manifestat interesul pentru Drăgușin.

Clubul Genoa, unde Drăgușin își desfășoară în prezent activitatea, a stabilit un preț de transfer de 30 de milioane de euro pentru tânărul jucător. Barcelona, dornică să intre în competiție cu celelalte cluburi interesate, monitorizează cu atenție situația lui Drăgușin. Conform e-noticies.cat, clubul catalan nu a inițiat încă discuții cu Genoa în privința unui posibil transfer, dar este pregătit să facă acest pas.

Barcelona își alege cu grijă momentul pentru a intra în negocieri. Având în vedere fundașii centrali de care dispune în prezent – Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen și Inigo Martinez – clubul nu se grăbește. Martinez, adus gratuit la Barcelona, ar putea părăsi clubul pentru a face loc lui Drăgușin, conform aceleiași surse.

În acest moment, se pare că echipele din Premier League au cele mai mari șanse de a reuși transferul lui Radu Drăgușin. Tottenham, Newcastle și Manchester United dispun de finanțe solide, ceea ce le oferă un avantaj în obținerea semnăturii fundașului român. Drăgușin ar putea fi tentat de un salariu generos oferit de aceste cluburi.

În ceea ce privește performanțele sale recente, Radu Drăgușin a jucat 19 meciuri (1664 de minute) în toate competițiile sezonului la Genoa, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.

Radu Drăgușin, variantă de înlocuitor pentru Ronald Araujo

Barcelona se confruntă în continuare cu o situație financiară delicată și caută să se despartă de cel puțin un jucător titular în viitorul apropiat pentru a echilibra bugetul. Unul dintre fotbaliștii vizați pentru transfer este Araujo.

Motivul nu constă în nemulțumirea față de performanțele lui Araujo la Barcelona, ci în interesul crescut manifestat de Bayern Munich pentru fundașul central. Bayern pare dispusă să ofere o sumă-record de 100 de milioane de euro pentru transferul lui Araujo.

Recent, au circulat zvonuri conform cărora antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, ar fi contactat personal pe Araujo, încercând să-l convingă să plece de la Barcelona. Cu toate acestea, fotbalistul sud-american pare să dorească să rămână pe Camp Nou, indiferent de oferta primită de la Bayern. Astfel, șansele ca Radu Drăgușin să ajungă la Barcelona în locul lui Araujo par să fie aproape nule în acest moment.

Articolul FC Barcelona renunță la un fundaș central ca să-i facă loc lui Radu Drăgușin. Presa din Spania scrie că oficialii clubului caută 30 de milioane de euro pentru acest transfer apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!