FCSB sau Steaua? Răspunsul categoric al lui Mihai Bendeac. Exclusiv

FCSB sau Steaua? Răspunsul categoric al lui Mihai Bendeac. Exclusiv

 

Mihai Bendeac a anunțat și el cine este Steaua, în viziunea sa. Cunoscutul actor este foarte fericit, după ce echipa lui de suflet este la un pas de revenirea în Superliga. Bendeac are afinități dinamoviste, iar fratele lui este chiar un fan înfocat al alb-roșiilor.

Mihai Bendeac a dat verdictul. „Să îi spunem Steaua”

Actorul a fost impresionat și el de parcursul lui Dinamo, mai ales după meciul de baraj cu FC Argeș. Comediantul este determinat să revină și el pe stadioane, mai ales la meciurile importante. Unul dintre acestea va fi derby-ul cu FCSB. „Steaua”, ne-a corectat Bendeac.

Este Steaua, nu FCSB. O să fie 55.000 de oameni plus 1, care vor aștepta acest meci. Și eu voi fi foarte interesat, a comentat actorul, pentru Playsport.

@playsport.ro Bendeac: „Vom juca împotriva Stelei, nu a FCSB!” #fcsb #steaua #bendeac #mihaibendeac #dinamo #fcdinamo #ddb #dinamobucuresti #dinamobucuresti🔴⚪ ♬ original sound – PlaySport

Mihai Bendeac a urmărit cu mare atenție meciul disputat pe Arena Națională. Nici fratele său nu a ratat duelul dintre Dinamo și FC Argeș. Andrei Bendeac a plâns ca un copil când a văzut rezultatul final. El a fost dat de gol chiar de fratele său. Bendeac a publicat un mesaj emoționant în timpul partidei de la București. El a dezvăluit ce copilărie de coșmar a avut din cauza lui Andrei. De asemenea, a spus, că speră ca pasiunea fratelui său să-l determine să iubească din nou la maximum clubul „alb-roșu”.

Când avea 2 ani, dormea doar dacă, pe pat, era așternut cu Dinamo. Toată copilăria, torturile de ziua lui erau cu sigla clubului. Cănuța din care bea, la fel. Rar mi-a fost dat să văd un asemenea nivel de iubire.

Deși nu mai mișcă în mine mare lucru dinamovismul, sunt extraordinar de fericit pentru fratele meu. Mă bucură fericirea lui în seara. Pentru că îl iubesc. Și, iubindu-l, asta-i viața, trebuie să reînvăț să iubesc Dinamo.”, a scris Mihai Bendeac.

Gigi Becali, fan dinamovist

Gigi Becali ține cu Dinamo în barajul cu FC Argeș. S-a bucurat la reușitele „câinilor” din victoria spectaculoasă obținută în fața lui FC Argeș în turul de pe Arena Națională.

Becali spune că a gândit totul din perspectivă economică. Promovarea lui Dinamo îi umple stadionul și îl ajută să-l ia gratis pe Garita. Interesul lui Becali pentru vârful de la FC Argeș a fost anunțat în exclusivitate de PlaySport. Francezul devine liber de contract în cazul retrogradării lui FC Argeș.

Am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. E un milion de euro pe care-l iau din bilete în plus la anul”, a spus Becali la Palat. „Și am mai avut un interes. De ce să dau 200 000 de euro pe Garita când pot să-l iau liber?, a adăugat patronul FCSB.

Articolul FCSB sau Steaua? Răspunsul categoric al lui Mihai Bendeac. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!