Gigi Becali l-a făcut pe Luțu patron. Afacerea de milioane pe care i-a dat-o pe mână

Gigi Becali l-a făcut pe Luțu patron. Afacerea de milioane pe care i-a dat-o pe mână

 

Ionuț Luțu a devenit patron, cu ajutorul lui Gigi Becali. Acesta a decis să-i încredințeze o afacere de milioane de euro. Totul a devenit oficial cu puțin timp în urmă.

Ionuț Luțu e patron. Afacerea de milioane pe care Gigi Becali i-a încredințat-o

Concret, în structura acționariatului Becali Hotels SRL – societatea pe care își desfășoară activitatea hotelul cu acelaşi nume din staţiunea Venus – au fost operate o serie de modificări importante. Bogdan Ionuţ Zamfir, cel care a achiziționat acțiunile de la fiica cea mare a patronului FCSB, Teodora, le-a cesionat între timp către Ionuț Luțu.

Potrivit ziuaconstanta.ro, fostul fotbalist a devenit unic acționar și administrator al societății. Decizia a fost oficializată zilele trecute, odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

În acest context, s-a luat, totodată, hotărârea ca un punct de lucru din municipiul Mangalia să fie radiat. Becali Hotels SRL a fost fondată în 2022 și a înregistrat pe parcursul anului o cifră de afaceri de 4.146.429 de lei, respectiv un profit de 3.527 de lei.

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali mai figurează și în structurile altor societăţi: Romes SA din Voluntari, Pati Trafic SRL din localitatea Valea Mare, judeţul Olt sau Empower Energy Provider SRL din Piteşti.

Decizia adoptată şi publicată în Monitorul Oficial

„Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS – S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023 prezenta decizie:

1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.

2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.

3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu.

4. Se dispune schimbarea sediului social al societăţii, noul sediu social urmând a fi stabilit în oraşul Voluntari, şos. Pipera-Tunari nr. 198C, tronson Est, jud. Ilfov, pe o durată de 4 ani de zile, începând cu data de 05.10.2023.

5. Se radiază punctul de lucru din mun. Mangalia, str. Nicolae Iorga nr. 34, staţiunea Venus, jud. Constanţa”.

Articolul Gigi Becali l-a făcut pe Luțu patron. Afacerea de milioane pe care i-a dat-o pe mână apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!