Greșeala care a costat Dinamo campionatul. Cristi Borcea a decis să rupă tăcerea, abia după vânzarea clubului

Greșeala care a costat Dinamo campionatul. Cristi Borcea a decis să rupă tăcerea, abia după vânzarea clubului

 

Dinamo se pregătește să intre într-o nouă eră odată cu decizia lui Dorin Șerdean de a ceda pachetul majoritar de acțiuni grupului Red&White 2022 Management, din care fac parte afaceristul Eugen Voicu, Andrei Nicolescu (care a ocupat în ultimii ani postul de vicepreședinte al Rapidului, fiind îndepărtat odată cu venirea lui Daniel Niculae), dar și Dorin Iacob, nimeni altul decât tatăl actualului administrator special al „câinilor roșii”. La aflarea acestei vești, Cristi Borcea s-a arătat optimist în privința viitorului echipei de suflet, dar a dezvăluit și marele regret în ceea ce o privește.

Cristi Borcea rupe tăcerea. Cum ar fi putut evita Dinamo retrogradarea

Potrivit fostului finanțator al clubului din Ștefan cel Mare, acesta nu doar că ar fi evitat retrogradarea în sezonul trecut, dar s-ar fi luptat cu șanse reale și pentru câștigarea campionatului. Totul, cu condiția să fi avut de atunci la dispoziție un stadion nou, ultramodern.

„O spun dintotdeauna: problema lui Dinamo este stadionul. Dacă Dinamo avea stadionul terminat după cum se spunea, în urmă cu doi ani, pentru Campionatul European 2020, de când îl au Steaua şi Rapid, ar fi luat numai ei campionatul. Ar fi avut peste 15 milioane de euro buget pe an.

Sunt foarte mulți dinamoviști cu bani. Dinamo are tradiție. Dacă Ionuț (n.r. Lupescu) s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă eu, unul, aş fi printre cei care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulți dacă Ionuț ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulți în jurul lui Ionuț să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiția să vedem primul buldozer că intră pe Ștefan cel Mare”, a declarat Cristi Borcea la Orange Sport.

Stadionul din Ștefan cel Mare va fi demolat în curând: „Asta am auzit, o spun pentru prima oară”

Dorința fostului finanțator și a întregii suflări dinamoviste este, însă, pe cale să se îndeplinească. Jurnalistul Cătălin Alexandru a anunțat, în exclusivitate pentru Playsport, că „bătrânul” stadion va fi demolat chiar în primăvara acestui an, pentru a face loc unuia nou, ultramodern și cu o capacitate mai mare, respectiv 18.000 de locuri.

„Știu că au fost discuții din toamnă. Din acest motiv este și CS Dinamo implicată în acest demers. Stadionul se va construi. Au primit asigurări, au avut discuții și la minister dar și cu domnul comandant al CS Dinamo, Ionuț Popa.

Tocmai pentru a se asigura că stadionul se va construi. Din ce informații am eu până acum stadionul vechi va fi demolat în primăvară. Ei și-au luat toate măsurile. Orice investitor își dorește stadionul propriu. Noul stadion va aparține de MAI dar va fi administrat de CS Dinamo”, ne-a declarat Cătălin Alexandru.

Articolul Greșeala care a costat Dinamo campionatul. Cristi Borcea a decis să rupă tăcerea, abia după vânzarea clubului apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!