Halucinant! Un japonez tocmai a semnat cel mai mare contract din istoria sportului. Suma fabuloasă pe care o va câștiga

Halucinant! Un japonez tocmai a semnat cel mai mare contract din istoria sportului. Suma fabuloasă pe care o va câștiga

 

În lumea campionatul american de baseball, un nume strălucește mai presus de toate: Shohei Ohtani. Acest jucător japonez de 29 de ani a făcut istorie, semnând un contract pe 10 ani cu Los Angeles Dodgers, una dintre cele mai cunoscute echipe de baseball din Statele Unite. Valoarea contractului este de-a dreptul impresionantă, ridicându-se la suma de 700 de milioane de dolari.

Ohtani nu este un străin al titlurilor de MVP (Most Valuable Player) în MLB (Major League Baseball), campionatul american de baseball. De două ori laureat al acestui prestigios premiu, Ohtani a decis să-și schimbe echipa, părăsind Los Angeles Angels pentru a se alătura rivalei din același oraș, Dodgers. ESPN a relatat că acesta este cel mai mare contract din istoria sportului, o veste care a făcut înconjurul lumii.

Ohtani favoritul publicului și imaginea MLB

Shohei Ohtani este considerat în prezent cel mai bun jucător de baseball din lume. După despărțirea de Los Angeles Angels, a devenit liber de contract, declanșând o luptă acerbă pentru semnătura sa. În cele din urmă, Dodgers a reușit să-l convingă pe Ohtani să se alăture echipei lor, oferindu-i cel mai mare contract din istoria sportului.

Marca îl descrie pe Ohtani ca fiind un jucător complet, cel mai bun în toate aspectele jocului în MLB. Este atât un aruncător excelent, cât și un lovitor de excepție, ceea ce explică interesul enorm al echipelor de a-l avea în componența lor.

Performanțele sale remarcabile pe teren nu au trecut neobservate de către fanii baseball-ului. Ohtani a devenit rapid favoritul publicului și imaginea MLB. Tricourile sale se vând cel mai bine dintre toate cele ale jucătorilor din campionatul american de baseball, astfel că Dodgers a reușit să dea o lovitură importantă și în plan comercial, nu doar în cel sportiv.

Înainte de a ajunge în SUA, Ohtani a jucat în țara sa natală, Japonia, pentru echipa Nippon Ham-Fighters. Acolo s-a pregătit intens pentru a face pasul spre MLB. În 2017, a ajuns în cel mai puternic campionat de baseball din lume, semnând cu Los Angeles Angels.

După 6 ani petrecuți la Angels, Ohtani a ales să semneze cu rivala acesteia, Dodgers, după expirarea contractului său cu Angels. A ajuns la Dodgers în calitate de MVP al anului 2023, acesta fiind al doilea premiu de acest fel după cel obținut în 2021. În 2018, în primul său sezon în MLB, a fost desemnat cel mai bun debutant.

Articolul Halucinant! Un japonez tocmai a semnat cel mai mare contract din istoria sportului. Suma fabuloasă pe care o va câștiga apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!