Haos la Chindia. Vor să-l aducă înapoi pe președintele dat afară după retrogradare. Protest dur al fanilor

Haos la Chindia. Vor să-l aducă înapoi pe președintele dat afară după retrogradare. Protest dur al fanilor

 

Suporterii echipei Chindia Târgoviște, care activează în Liga 2, și-au exprimat nemulțumirea față de președintele clubului, Lorin Petrescu, printr-un comunicat publicat pe rețelele de socializare.

Comunicatul, adresat conducerii clubului și în special lui Lorin Petrescu, a fost o manifestare a frustrării fanilor. Ei sunt nemulțumiți de lipsa de transparență și corectitudine a oficialului, sentimente care au fost exprimate în mod clar în comunicatul postat pe pagina de suporteri a galeriei.

Comunicatul suporterilor Chindiei Târgoviște

”Suntem aproape de finalul unui an cu foarte multe dezamăgiri și prea puține bucurii. Totul a început cu o inaugurare neagră a casei noastre, a stadionului pe care autoritățile locale au promis ca îl termină în 2 ani, însă a trebuit să suportăm 4 ani de exil. Am fost bucuroși că am reușit sa formăm o galerie unită, o galerie ce a îndurat orice pentru CHINDIA.

Dacă Andrei Cordoș a venit cu ceva nou și constructiv, TRANSPARENȚĂ față de galerie, corectitudine și debarasarea de „căpușele” clubului, numirea lui Lorin Petrescu ca președinte nu a mai oferit aceeași încredere în proiectul asumat la începutul sezonului.

Faptul că noi renunțăm la timpul cu familiile noastre, la liberele și zilele de concediu, că ne cheltuim ultimul ban pentru a fi alături de propria echipă, nu mai e o surpriză, dar durerea provocată de situația actuală ne afectează negativ.

La ultimul meci am protestat, deoarece politicul a ajuns la cel mai josnic nivel, acela de a distruge imaginea celei mai frumoase parte a familiei Chindia, PROPRIA GALERIE.

1. Înaintea meciului contra celor de la Concordia Chiajna, am fost contactați de un fan (angajat ProActiv), pentru a ne transmite un mesaj al președintelui Chindiei, un lucru ce dovedește că nu mai există comunicarea de altă dată între club și galerie. În ziua meciului, o parte din galeria Flacării Moreni s-a prezentat la stadion pentru a ridica aproximativ 30 de bilete, fără a le plăti.

Pe stadion au fost dați deoparte de galerie, pentru evitarea oricăror incidente între noi și ei. Menționăm faptul că suntem aproape în anul 2024 și încă mai există oameni ce pot fi cumpărați pentru a cânta. Totul a fost confirmat de președintele clubului, că acești așa-ziși suporteri au fost plătiți pentru a cânta.

Jignire mai mare ca asta nu există pentru suporterul ce vine din pasiune la stadion, suporterul ce sacrifică tot ce are pentru echipa sa, suporterul care poate îndura mult timp multe greutăți.

2. La finalul meciului contra Miovenului, doar 7 jucători au venit în fața galeriei, restul au fugit la cabine. Dezamăgirea este și pentru noi, nu doar pentru jucători, dar să nu vii să mulțumești galeriei pentru că a făcut tot ce a putut, este lipsă de respect.

3. La sfârșitul meciului contra Sibiului, ni s-a confirmat faptul că mulți jucători sunt neplătiți de cel puțin 2 luni, lucru ce ne face să adresăm o întrebare către Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița și AFC Chindia Oficial: CE AȚI FĂCUT CU BANII DE SALARII ALE JUCĂTORILOR?

Încheiem prin a asigura toată suflarea târgovișteană ca nu vom renunța la tot ceea ce am construit și vom susține echipa oriunde ar fi. Conducerea, jucătorii, staff-ul, sponsorii, mai marii primăriei și consiliului județean, cu toții vin și pleacă, NOI vom rămâne mereu aici, pentru că NOI SUNTEM CHINDIA!”, se arată comunicatul postat de galeria Chindiei Târgoviște.

Chindia Târgoviște pregătește o nouă schimbare de președinte

În acest moment, Chindia Târgoviște se află într-o perioadă dificilă. Clubul se pregătește pentru o nouă schimbare de președinte, iar numele lui Marcel Ghergu, fostul președinte, este luat în calcul pentru a reveni la conducerea clubului.

Marcel Ghergu a demisionat de la Chindia Târgoviște în urmă cu doar șase luni. Dacă va reveni, el va deveni al treilea președinte al clubului în ultima jumătate de an, ceea ce arată instabilitatea la nivelul conducerii clubului.

Marcel Ghergu a fost președinte la Chindia Târgoviște începând cu anul 2014, când echipa activa în Liga a 3-a. Sub conducerea sa, clubul a promovat în Liga a 2-a și, ulterior, în 2019, în primul eșalon. Din păcate, la finalul ultimului sezon, echipa a retrogradat direct în Liga a 2-a.

Articolul Haos la Chindia. Vor să-l aducă înapoi pe președintele dat afară după retrogradare. Protest dur al fanilor apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!