Ipoteză uluitoare în cazul suspendării meciului Sepsi – FCU Craiova. ”Cred că a fost o chestie voită!”

Ipoteză uluitoare în cazul suspendării meciului Sepsi – FCU Craiova. ”Cred că a fost o chestie voită!”

 

Suspendarea meciului Sepsi – FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe a produs un întreg scandal în fotbalul românesc. S-au aruncat săgeți din toate părțile, însă apele încă nu s-au liniștit. Mai mult, Ionuț Lupescu lansează o ipoteză uluitoare. Fostul internațional susține că suspendarea partidei de la Sfântu Gheorghe s-a produs cu acceptul FRF.

Ionuț Lupescu lansează o ipoteză uluitoare în cazul suspendării meciului de la Sfântu Gheorghe

Suspendarea meciului Sepsi – FCU Craiova a declanșat un scandal fără precedent în fotbalul românesc. În ciuda faptului că mulți au lăudat decizia arbitrului Andrei Chivulete, au fost și voci care l-au criticat vehement.

În toată această dispută mediatică, Ionuț Lupescu a lansat o ipoteză uluitoare referitoare la suspendarea partidei de la Sfântu Gheorghe. Fostul internațional susține că totul a fost concertat de cei de la FRF. Astfel, s-a dorit schimbarea imaginii Federației după scandalul licențelor de antrenor.

Nu am văzut meciul. Am citit și eu despre problemele care au fost la Sfântu Gheorghe. Eu, personal, cred că a fost exces de zel. Este acoperit de regulament, dar Collina, când eram la IFB, încerca să schimbe cât mai mult regulamentul, pentru ca arbitrul să fie acoperit

Așa că, lumea, probabil că se întreabă de ce este regulamentul acesta. Cred că am văzut multe meciuri, cu echipe mai tari, cu suporteri mai duri, cu meciuri care au continuat. Stau și mă gândesc doar la Istvan Kovacs, de câte ori a fost înjurat. Dacă oprea el meciurile, nu mai ajungea la Mondiale.

Eu cred că a fost și o chestie voită. Federația a fost, în ultimele săptămâni, cu acele scandaluri cu licențele în prim-plan, și probabil a vrut cumva să schimbe imaginea.

(n.r. – Un ordin primit de Chivulete de la FRF?) Nu știu dacă arbitrul Chivulete, dar probabil cei care sunt observatori”, a declarat Ionuț Lupescu, la Digi Sport.

Premieră în fotbalul românesc! Meci întrerupt din cauza scandărilor xenofobe

Duminică, 29 ianuarie, Sepsi și FCU Craiova 1948 s-au înfruntat în cadrul etapei 23 din Superliga. Oltenii au început mai bine meciul și au avut câteva ocazii de gol. În minutul 25 arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt partida din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni aflați în tribune. Ambele echipe au mers la cabine și au revenit pe teren după 10 minute de pauză. După doar câteva zeci de secunde de la reluarea jocului scandările au continuat și astfel ”centralul” a fost nevoit să suspende definitiv partida. Astfel s-a bifat o premieră în istoria fotbalului românesc.

Articolul Ipoteză uluitoare în cazul suspendării meciului Sepsi – FCU Craiova. ”Cred că a fost o chestie voită!” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!