„Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”! Selly, ironii despre decăderea fostului afacerist de la Izvorani: „L-a nenorocit Monica Gabor?”

„Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”! Selly, ironii despre decăderea fostului afacerist de la Izvorani: „L-a nenorocit Monica Gabor?”

 

A fost unul dintre milionarii României (în euro), însă a ajuns la sapă de lemn. După și-a pierdut întreaga avere, Irinel Columbeanu, căci despre el vorbim, a ajun să locuiască la un centru pentru seniori. Într-un episod recent ”Selly Show”, Andrei Șelaru a vorbit despre situația fostului milionar de la Izvorani.

Selly, despre decăderea lui Irinel Columbeanu

Selly este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Pe canalul său de YouTube, Andrei Șelaru a adus în prim-plan decăderea financiară a lui Irinel Columbeanu. De asemenea, Selly a vorbit și despre Monica Gabor, fosta soție a acestuia.

În urmă cu mulți ani de zile, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la peste 100 de milioane de euro și își trăia viața în lux și opulență. Fostul milionar de la Izvorani locuia într-o vilă extravagantă, însă acum a ajuns la un azil de lângă Capitală. Situația financiară a acestuia nu este deloc bună, așa că a apelat la ajutorul prietenilor pentru a-și putea achita șederea în centrul de seniori.

Andrei Șelaru: ”E nașpa să fii numit fost om de afaceri”

Fără să-l menajeze deloc, Selly a vorbit despre decăderea fostului afacerist, precizând că la susținerea financiară a lui Irinel a contribuit și fiica lui. Cunoscutul vlogger a evidențiat dificultățile prin care a trecut Irinel Columbeanu, dar și modul în care și-a pierdut toată averea. În concluzie, Selly a făcut tot felul de ironii la adresa fostului milionar de la Izvorani.

”Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la un milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e.

Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața”, a spus Selly.

Selly, despre Monica Gabor

Vloggerul a adus în discuție și unele aspecte din viața personală a lui Irinel, vorbind despre fosta soție a acestuia. Selly a subliniat faptul că între Columbeanu și Monica Gabor exista o diferență foarte mare de vârstă, amuzându-se de modul în care s-a terminat povestea de iubire dintre cei doi.

”Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a adăugat Andrei Șelaru, pe canalul său de YouTube. Selly a făcut toate aceste afirmații în episodul intitulat, în mod ironic, ”Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”. Clipul îl puteți viziona în continuare.

Articolul „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”! Selly, ironii despre decăderea fostului afacerist de la Izvorani: „L-a nenorocit Monica Gabor?” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!