Kamara, anunț trist despre Leon, fiul său. Ce a aflat la început de an școlar: „Ar trebui la 9 ani să fie în clasa a III-a”

Kamara, anunț trist despre Leon, fiul său. Ce a aflat la început de an școlar: „Ar trebui la 9 ani să fie în clasa a III-a”

 

Leon, fiul artistului Kamara Ghedi, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Celebrul cântrăreț suferă enorm din cauza bolii care îl chinuie pe fiul său. Solistul trupei Alb-Negru a primit o veste tristă la început de an școlar.

Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara

Leon, fiul lui Kamara, nu poate merge la școală nici anul acesta. Boala de care el suferă îl împiedică să meargă la cursuri. El a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar părinții au făcut multe eforturi pentru ca el să ducă o viață normală. Micuțul a trecut, de-a lungul anilor, prin mai multe intervenții estetice. Chiar și așa, îi este foarte greu să meargă la școală.

Puștiul ar trebui la 9 ani să fie în clasa a III-a, dar nu a fost încă înscris la o unitate de învățământ. Artistul a explicat care este motivul pentru care fiul său nu va merge nici anul acesta la școală și care sunt nevoile micuțului.

„Ar trebui la 9 ani să fie în clasa a III-a”

Kamara susține că fiul său are capacitatea intelectuală, dar i-ar trebui o bancă specială și însoțitor. Altfel, îi va fi imposibil să meargă la cursuri. Leon a învățat deja alfabetul, dar se descurcă mai greu cu socotitul.

Conform evaluării psihologice, Leon are o vârstă mai mică decât vârsta lui biologică. Luăm în calcul varianta școlarizării acasă, pentru că el are capacitate intelectuală.

Prezența lui fizică într-o școală ar fi dificilă, nu poate merge, i-ar trebui o bancă specială și însoțitor. O să mai vorbim cu școli, care ar fi dispuse să-l primească, în sensul de a trimite un profesor acasă.

Ar trebui, la cei 9 ani ai săi, să fie în clasa a III-a, cred. Știe literele, alfabetul, da, ce l-am mai învățat și noi, acasă, bunica, bona. Cu socotitul, cu matematica, e mai greu.”, a explicat fostul concurent de la Survivor România, potrivit publicației playtech.ro.

Articolul Kamara, anunț trist despre Leon, fiul său. Ce a aflat la început de an școlar: „Ar trebui la 9 ani să fie în clasa a III-a” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!