Killer-ul celor de la Rapid a explicat cum a i-a răpus pe elevii lui Adi Mutu: „I-am așteptat și am reușit”

Killer-ul celor de la Rapid a explicat cum a i-a răpus pe elevii lui Adi Mutu: „I-am așteptat și am reușit”

 

Petrolul a obținut o victorie la care nu se aștepta multă lume, în fața Rapidului lui Adi Mutu. Giuleștenii veneau după o serie excelentă, în fața unor adversari mult mai bine cotați. Deși formația lui Mutu a dominat meciul, ocaziile au venit greu, iar giuleștenii au fost învinși de golul lui Grozav, ajutat și de eroarea lui Moldovan.

Golul lui Grozav a răpus Rapidul lui Adi Mutu. „I-am prins o dată și asta a fost”

Giuleștenii s-au plâns de jocul defensiv prestat de echipa lui Nae Constantin. Pracitc, după marcarea golului, ploieștenii nu au mai ieșit din propria jumătate decât rareori. Și s-au apărat excelent, chiar dacă au stat mai mult în preajma propriului careu. Lui Gicu Grozav nu îi pasă.

Noi ne-am gândit că, dacă nu iei gol, câștigi măcar un punct. De aceea am abordat meciul în acest mod, am încercat să îi surprindem. I-am așteptat să greșească, i-am prins, le-am dat un gol și asta a fost. Am încercat să ne apărăm mai bine, au venit peste noi, trebuiau să marcheze. Era normal să se întâmple așa. Ne-au înghesuit un pic, am avut determinare multă și după ce am suferit un pic am obținut cele trei puncte.

Am marcat într-un derby, mă simt foarte bine, vă dați seama. Mai ales că am și câștigat, asta îmi dă un sentiment și mai bun. Victoriile pot să ne dea încredere, normal. Am reușit-o pe a doua la rând. Suntem încrezători, a comentat Grozav

Gabi Tamaș a făcut senzație la flash-interviu: „V-am răspuns la toate întrebările. Sănătate, v-am pupat!”

Gabi Tamaș este încântat de progresul pe care l-a făcut echipa sa în ultimele etape. Petrolul a legat două victorii la rând, scor 1-0 cu U. Cluj și 1-0 cu Rapid.

„Pentru mine, derby-urile…. Am jucat multe la viața mea. Am auzit și eu că e primul derby din România, din 1934 ce mi-ai spus tu în interviul trecut. S-a văzut, cred că s-a văzut și în tribune. Chiar am avut emoții și eu, la vârsta pe care o am. Când am văzut tribunele pline și cum ne aclamau oamenii, sper că i-am făcut fericiți.

Hai să va spun eu, să nu mă mai întrebați voi. Să vă explic ceva. Punctele sunt la noi, da? În play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal, CFR a câștigat campionatul 5 ani la rând. Am jucat primele două etape extraordinar și am pierdut. Am mai declarat, mai bine joc anti-fotbal și câștig, decât să joc plăcut ochiului și să pierd. Nu am venit aici să retrogradez, Gicu (n.r. – Gicu Grozav) la fel. Deci v-am răspuns la toate întrebările, sănătate, v-am pupat”, a declarat Gabi Tamaș, după Petrolul – Rapid 1-0.

Articolul Killer-ul celor de la Rapid a explicat cum a i-a răpus pe elevii lui Adi Mutu: „I-am așteptat și am reușit” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!