Legătura neștiută dintre Pițurcă și avocata sa, Silvia Uscov | Galerie foto

Legătura neștiută dintre Pițurcă și avocata sa, Silvia Uscov | Galerie foto

 

Alexandru Pițurcă și Victor Pițurcă au fost plasați sub control judiciar în dosarul măștilor neconforme aduse din China în plină pandemie de Covid-19 și livrate către MApN. Cei doi sunt acuzați de către procurorii DNA de faptul că ar fi cumpărat influență pentru a se ajunge ca acele achiziții efectuate de ROMARM să fie făcute prin intermediul unei firme controlate de fiul fostului selecționer al României.

Alexandru Pițurcă este reprezentat în acest dosar de verișoara fostei sale partenere de viață

Prejudiciul generat de acest dosar s-ar situa undeva în jurul sumei de două milioane de euro. Victor Pițurcă este apărat de mai mulți avocați în acest dosar. De asemenea, fiul său este reprezentat de Silvia Uscov, care, potrivit ziare.com, este nimeni alta decât verișoara Cristinei Ich, fosta parteneră de viață a lui Alexandru Pițurcă, alături de care fostul atacant are și un copil. În prezent, cei doi sunt despărțiți. Conform sursei citate, Silvia Uscov a fost și avocata Elenei Udrea și a reprezentat-o pe aceasta în dosarele cu care s-a confruntat ea în ultimii ani.

În dosarul în care sunt implicați Victor și Alexandru Pițurcă a mai fost citat și Gabriel Țuțu, șeful ROMARM. Și el a fost de asemenea plasat sub control judiciar.

Cum se apără fostul selecționer în fața acestor acuzații

În cursul zilei de miercuri, Victor Pițurcă s-a prezentat din nou la secția de Poliție, după ce anterior fusese reținut pentru 24 de ore. La plecare, fostul selecționer și-a prezentat public poziția față de acuzațiile care i se aduc lui și fiului său.

„Nici eu nu știu de ce sunt acuzat. S-au scris multe bazaconii, care nu au nimic în comun cu adevărul. Se spune că aș fi oferit bani, că aș fi fost într-o afacere…

Pe domnul Țuțu l-am văzut o singură dată, la el la birou. Nu am nicio legătură cu el. Băi, fraților, nu mai avem voie să mergem în birou la cineva? Am fost cu băiatul meu în birou și cu încă cineva. Eu am o firmă de armament din Filiași și credeam că pot face o facere. Am fost în birou la Țuțu, am vorbit 30 de minute și am plecat. Eu voiam să vând fabrica, el mi-a propus o altă afacere, fabricare de pistoale. L-am văzut doar o dată și am vorbit prin mesaje pe WhatsApp, două propoziții. Nu poți să vorbești cu un om? După aceea ești supus acestor abuzuri…

O să vedeți că e adevărat ce spun. Dacă era ceva concret, nici nu pot să-mi imaginez ce-mi făceau. Eu și fiul meu nu am văzut nicio mască! Noi nu avem nicio legătură.

MApN a cumpărat de la o firmă o serie de produse. Firma lui Alexandru nu a fost implicată. Doar a investit banii pe care i-am dat eu. Ce produse? Nu știu. Habar nu am. Măști, măști de gaz… Credeți că știu? Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După o săptămână, am vrut și eu să-i cunosc pe oamenii care i-au propus afacerea. Atât. Dar nu știu pe nimeni din această afacere”, a spus Victor Pițurcă, preluat de Digi 24.

Sursă foto: Facebook / Silvia Uscov

Articolul Legătura neștiută dintre Pițurcă și avocata sa, Silvia Uscov | Galerie foto apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!