LIVE SCORE. FC Voluntari – Sepsi, ora 17:00. Duel aprig, miza e reprezentată de locurile fruntașe din Superliga

LIVE SCORE. FC Voluntari – Sepsi, ora 17:00. Duel aprig, miza e reprezentată de locurile fruntașe din Superliga

 

Luni după-amiază, FC Voluntari primește vizita celor de la Sepsi OSK în etapa a cincea din Superliga. Partida va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe Playsport.ro de la ora 17:00.

Echipe probabile:

FC Voluntari: M. Popa, Ricadinho, Matricardi, Amaș, Vlad, Meleke, Droppa, Merloi, Costin, Nemec, Veiga Lopes

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sepsi OSK: Niczuly, D. Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, Ispas, Rodriguez, N. Păun, C. Matei, Bărbuț, Tudorie, I. Gheorghe

Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari – Sepsi OSK, ambele echipe vor să se apropie de locurile fruntașe din Superliga

Luni după-amiază, de la ora 17:00, FC Voluntari și Sepsi OSK se înfruntă în etapa a cincea din Superliga. Ambele echipe vor să se apropie de locurile fruntașe, victoria fiind obiectivul principal.

FC Voluntari a pierdut în etapa trecută în fața celor de la Hermannstadt, scor 1-2. Meciul cu Sepsi este primul pe care ilfovenii îl vor disputa pe propriul teren după ce în primele etape au jucat meciurile de ”acasă” la Mioveni. Elevii lui Liviu Ciobotariu vor să obțină o victorie pentru a se apropia de locurile fruntașe din Superliga.

De cealaltă parte, Sepsi OSK vine după eliminarea din preliminariile Conference League. Elevii lui Cristiano Bergodi au fost învinși în dublă manșă de formația sudeză Djurgarden, scor 6-2. Covăsnenii vor să se axeze acum pe competiția internă. O victorie cu FC Voluntari este un prim pas în lupta pentru accederea în play-off. În etapa trecută, Sepsi OSK a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-0.

Transfer important pentru FC Voluntari. Ilfovenii au adus un fost jucător al lui Dinamo

Chiar înainte de startul noului sezon din Superliga, FC Voluntari a reușit să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Ilfovenii l-au adus pe Naser Aliji (28 de ani), fost jucător la Dinamo în urmă cu câțiva ani. Fundașul albanez a venit la Voluntari din postura de jucător liber de contract și s-a alăturat deja lotului aflat în cantonament în Polonia.

Prima aventură a lui Naser Aliji în Liga 1 a început în noiembrie 2018, când a fost adus la Dinamo de către Mircea Rednic. Albanezul a bifat 16 meciuri pentru echipa alb-roșie, fiind titular incontestabil. În vara lui 2019 s-a transferat la formația Honved, în Ungaria. Din iulie 2021 Aliji este liber de contract.

Aliji a mai jucat de-a lungul carierei la FC Basel, Vaduz, Kaiserslautern și Virtus Entella. El a bifat și 12 selecții pentru echipa națională a Albaniei. Fundașul stânga albanez este cotat la 250.000 de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Articolul LIVE SCORE. FC Voluntari – Sepsi, ora 17:00. Duel aprig, miza e reprezentată de locurile fruntașe din Superliga apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!