LIVE TEXT FCSB – Viking Stavanger, ora 21:30. Ce jucători a ales Nicolae Dică pentru joi seara

LIVE TEXT FCSB – Viking Stavanger, ora 21:30. Ce jucători a ales Nicolae Dică pentru joi seara

 

FCSB și Viking Stavanger se întâlnesc în manșa tur a play-off-ului UEFA Europa Conference League, joi seară, de la ora 21:30. Sub comanda lui Nicolae Dică, roș-albaștrii au victorii pe linie în cupele europene. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

FCSB – Viking Stavanger, ora 21:30

UPDATE. Narcis Răducan, pus pe gânduri de o convorbire pe care a avut-o cu Nicolae Dică:

„Am vorbit cu Dică, era destul de preocupat. Pentru că e o echipă bine organizată. E tehnică, mai tehnică decât îi știm noi pe norvegieni”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Nicolae Dică este în căutarea unei noi victorii în cupele europene, iar joi seară, de la ora 21:30, celor de la FCSB le vor ieși în cale norvegienii de la Viking Stavanger.

Atmosfera se anunță a fi una incendiară pe Arena Națională. În ciuda faptului că UEFA a închis cele două peluze ale stadionului, confruntarea dintre FCSB și Viking se va disputa cu casa închisă. Ultimele 3.000 de bilete au fost vândute chiar în ziua meciului, iar în cele două tribune ale Arenei Naționale vor fi nu mai puțin de 30.000 de suporteri.

FCSB va încerca să producă un nou joc bun în cupele europene. Sub comanda lui Dică, echipa a învins FC Saburatlo Tibilisi în retur, scor 4-2 pe Arena Națională. De asemenea, roș-albaștrii i-au învins în dublă manșă pe slovacii de la Dunajska Streda, scor 1-0 în deplasare și 1-0 la București.

De partea cealaltă, Viking Stavanger a eliminat-o pe Sligo Rovers în turul 3, formație din Irlanda în fața căreia a obținut calificarea încă din manșa tur, când a reușit să se impună cu un nemilos 5-1. În retur, irlandezii au câștigat cu 1-0, dar nu au mai putut influența soarta calificării.

În turul doi preliminar, Viking FK a trecut de cehii de la Sparta Praga, scor 0-0 în tur și 2-1 în returul din Norvegia.

La nivel de palmares, Viking se poate lăuda cu opt titluri cucerite în Norvegia și șase Cupe. În schimb, în afara Norvegiei, Viking a mai atins o singură dată grupele unei competiții europene. În 2005 s-a calificat în Cupa UEFA, actuala Europa League.

În prezent, lotul lui Viking FK este evaluat de Transfermarkt la 9.000.000 de euro, de mai bine de trei ori sub cel al lui FCSB, care este evaluat la 33.500.000 de euro.
Cel mai bine cotat jucător al norvegienilor este atacantul Zlatko Tripic (29 de ani), care e evaluat la 800.000 de euro.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman – D. Miculescu
Antrenor: Nicolae Dică

Viking: Gunnarsson – Bjorshol, Brekalo, Vevatne, Pattynama – Torsteinbo, Lokberg, Tangen – Sandberg, Traore, Kabran
Antrenor: Morten Jensen

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Georgi Kruashvili

Declarațiile antrenorilor

Nicolae Dică:

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Este un meci internațional, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că este o echipă bună.

Este o echipă nordică, cu organizare defensivă bună, agresivă. Au calitate pe faza ofensivă, jucători care pot face diferența, cu viteză. Ne așteaptă o partidă foarte grea, trebuie să fim pregătiți.

Trebuie să reușim o partidă bună și pe faza defensivă și pe faza ofensivă, pentru a scoate un rezultat bun și să avem șanse de calificare înainte de meciul 2. Niciun rezultat din tur nu ne va asigura liniștea pentru meciul retur. Se poate întâmpla orice în fotbal.

Ei au folosit două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Ne-am pregătit pentru ambele sisteme. Am mai jucat cu echipe care au 4 jucători pe linia de fund, dar pentru 3-5-2 trebuie să schimbăm anumite lucruri, precum felul în care facem presing. Am lucrat la antrenamente la asta”.

Morten Jensen:

„Consider că Steaua (n.r. – FCSB) e o echipă cu tradiţie şi valoare şi sunt favoriţi. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă.

Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci.

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”.

SPECIAL. Cine ne fluieră diseară în Europa: nu câștigăm în 88% din cazuri cu arbitrii delegați pentru FCSB, Craiova și CFR!

Articolul LIVE TEXT FCSB – Viking Stavanger, ora 21:30. Ce jucători a ales Nicolae Dică pentru joi seara apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!