Mesajul special transmis acasă de un fan ecuadorian! Ce a rugat-o pe soţia lui de la mii de kilmetri depărtare

Mesajul special transmis acasă de un fan ecuadorian! Ce a rugat-o pe soţia lui de la mii de kilmetri depărtare

 

Pasiunea pentru fotbal nu are limite în cazul unora dintre fanii care au ales să meargă chiar până în Qatar pentru a-şi încuraja echipa favorită.

În ciuda faptului că prezenţa la o astfel de competiţie presupune costuri destul de mari, unii dintre suporteri sunt gata să îşi dea toate economiile pentru a asista pe viu la un astfel de eveniment. Mai ales că unele dintre naţionalele prezente la ediţia din acest an nu sunt obişnuite cu participările constante la marea competiţie. Cu siguranţă că astfel a gândit şi un fan ecuadorian. Care nu s-a aflat în tribune la ediţia din Rusia, din 2018. Atunci, Ecuadorul nu s-a regpăsit printre cele 32 de finaliste. În acest an, nu a ratat însă şansa de a da o „fugă” în Qatar. Ca să asiste la meciurile reprezentativei sud-americane. Pentru a face însă deplasarea în Golful Persic acesta a împrumutat o sumă de bani, lucru recunoscut în faţa unei lumi întregi.

Mesajul care a devenit viral

Fanul „condorilor” a devenit celebru după ce televiziunile l-au surprins cu un mesaj scris pe o pancartă. Cu ajutorul acesuia el a vrut să îi „atrăgea atenţia” soţiei că vor trebui să muncească din greu pentru a acoperi gaura produsă în bugetul familiei. Explicaţia cuvintelor scrise pe respectiva bucată de carton vine probabil din faptul că partenera de viaţă a aflat de împrumutul făcut de soţul plecat la mii de kilometri depărtare de casă.

Pentru a urmări pe viu naţionala ecuadoriană, fanul a făcut împrumuturi de care soţia sa a aflat

”Iubito, îți explic acasă ce este cu împrumutul. Te iubesc. Scuze ”, a fost mesajul fanului ajuns în Qatar. Pe care toată lumea l-a putut citi. El a fost afişat de susţinătorul sud-americanilor la partida naţionalei sale împotriva Olandei. Jocul disputat vineri s-a terminat la egalitate, 1-1.

 Şanse mari să mai facă împrumuturi

Prestaţiile favoriţilor de până acum ar putea să întârzie revenirea fanului acasă, în Ecuador. Şi aste pentru că echipa pregătită de Gustavo Alfaro este aproape de prezenţa în optimile de finală ale competiţiei din Qatar. Înaintea remizei cu batavii, ecuadorienii au bătut-o pe Qatar. Şi cu 4 puncte acumulate după primele două jocuri, au şi şansa egalului în faţa rivalei Senegal. Astfel încât să facă pasul în faza eliminatorie a World Cup.

Acesta lucru îl va face pe fan dacă nu vrea să piardă niciun meci disputat de Enner Valencia & Co să mai ia nişte împrumuturi. Iar sumele nu sunt deloc neglijabile. O cameră costă 200 de dolari pe noapte. Iar un bilet de avion cumpărat pe ultima sută de metri îl va face să mai scoată din buzunar alte câteva sute de dolari. Care se vor adăuga la banii pe care îi are deja de returnat.

 

Articolul Mesajul special transmis acasă de un fan ecuadorian! Ce a rugat-o pe soţia lui de la mii de kilmetri depărtare apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!