„Mi-a spus că nu mă concentrez din cauza iubitei mele”. Jucătorul care era considerat o mare speranță a lui Dinamo, dezvăluiri de culise. De ce îl atacă pe Claudiu Niculescu

„Mi-a spus că nu mă concentrez din cauza iubitei mele”. Jucătorul care era considerat o mare speranță a lui Dinamo, dezvăluiri de culise. De ce îl atacă pe Claudiu Niculescu

 

Aleksander Mitrovici, tânărul portar de 20 de ani, crescut la academia lui Dinamo și cu un sezon petrecut la Genoa Primavera, a dezvăluit detalii despre relația tensionată pe care a avut-o cu tehnicianul de la CSC Șelimbăr, Claudiu Niculescu, în prima parte a stagiunii 2023-2024.

Claudiu Niculescu, fost atacant de la Dinamo și actual tehnician al liderului din Liga 2, a venit la echipa din județul Sibiu la jumătatea sezonului trecut. Deși în jocurile rămase din 2022-2023 a folosit constant pe Mitrovic ca portar titular, situația s-a schimbat radical în vară.

Mitrovici, fiul fostului atacant bosniac de la Progresul, Slavisa Mitrovici, a evoluat până de curând la CSC Șelimbăr, liderul Ligii 2. După rezilierea contractului cu sibienii, tânărul fotbalist a vorbit despre motivele care l-au determinat să plece.

Echipa de pe primul loc în Liga 2 a renunțat la serviciile portarului care a evoluat anterior la Dinamo și Genoa

Relația rece dintre Mitrovici și antrenorul echipei, Claudiu Niculescu, a dus la despărțirea celor două părți după un an și jumătate. Mitrovici a mărturisit că, în perioada de pregătire din vară, a jucat foarte puțin și a realizat că nu va evolua prea mult.

”Am venit la Șelimbăr când era domnul Eugen Beza antrenor. În primul sezon la seniori, la Liga 2, eu zic că am jucat bine. Și n-am zis-o doar eu, ci și alți oameni. După, în iarna sezonului trecut, a venit Claudiu Niculescu. Am jucat în a doua parte a campionatului. Nu senzațional, dar nici dezastru” a declarat Mitrovici pentru iAMSport.

Totul s-a schimbat, însă, după finalul stagiunii trecute și perioada de pregătire din vară.

”După ce s-a terminat sezonul, au existat discuții. Metaloglobus ne-a bătut în play-out (n.r. – 2-1). Eu n-am jucat atunci. Apăruseră zvonuri că acel meci ar fi fost aranjat ținând cont că nu fusese televizat. A fost tam-tam, dar pe nimic, nu s-a pus problema de vreun blat. Au mai fost discuții după ultimul meci, cu Miercurea Ciuc. Domnul Niculescu înțelesese că aș fi vorbit ceva greșit… am reglat-o, eram ok.

În perioada de pregătire din vară am jucat foarte puțin. S-a schimbat radical, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Multă lume observase acest lucru. Practic, la fiecare antrenament se auzea numele meu. ”După ce s-a terminat sezonul, au existat discuții. Metaloglobus ne-a bătut în play-out (n.r. – 2-1). Eu n-am jucat atunci. Apăruseră zvonuri că acel meci ar fi fost aranjat ținând cont că nu fusese televizat. A fost tam-tam, dar pe nimic, nu s-a pus problema de vreun blat. Au mai fost discuții după ultimul meci, cu Miercurea Ciuc. Domnul Niculescu înțelesese că aș fi vorbit ceva greșit… am reglat-o, eram ok.

În perioada de pregătire din vară am jucat foarte puțin. S-a schimbat radical, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Multă lume observase acest lucru. Practic, la fiecare antrenament se auzea numele meu. ‘Sașa, nu faci bine asta, nu faci bine aia, nu te concentrezi‘. Eu m-am antrenat suplimentar, am tras de mine, dar mi-am dat seama din vară că nu voi evolua prea mult” a mai spus Mitrovici.

În sezonul 2022-2023, sub comanda lui Claudiu Niculescu, Mitrovici a bifat 9 meciuri din 12 și a încasat 9 goluri. CSC Șelimbăr a încheiat pe locul 2 în grupa A de play-out, la 3 puncte sub Miercurea Ciuc.

Aleksander Mitrovici: ”Cu ei glumește, zâmbește, rezervele parcă sunt invizibile. Totodată, mi-a reproșat că nu mă concentrez din cauza iubitei mele!”

Mitrovic a dezvăluit că Niculescu ar fi pus ”problemele de concentrare” pe umerii iubitei sale și a subliniat că există o diferență majoră de abordare în raportul cu titularii și cu fotbaliștii care au evoluat mai puțin.

”Mi-a reproșat că nu mă concentrez din cauza iubitei mele, că aș fi avut probleme cu ea. Total neadevărat. Și chiar și așa, totuși, viața privată e viață privată, locul de muncă e loc de muncă, nu le amestec. Am discutat, a fost ok, dar, în meciurile de pregătire am jucat puțin. Într-o zi mi-am scăpat telefonul la recepție și mi-a reproșat că nu sunt concentrat… Mi-a spus că-mi bat joc de colegii mei de față cu toată lumea”.

Situația sportivă s-a schimbat în perioada de pregătire din vară.

”Au fost meciuri, în pregătire, ok, când am greșit, am ridicat mâna și m-am pregătit mai bine. Dar am luat goluri deviate sau în vinclu, iar el îmi reproșa acest lucru. Într-un meci de pregătire am luat un gol în vinclu, iar domnul Niculescu mi-a spus că puteam s-o opresc pe piept…

Am încercat mereu să demonstrez. Am tras de mine, m-am pregătit suplimentar. În campionat am fost rezervă. Am jucat un meci în cupă, cu o formație de Liga 3. Mai apoi, în faza următoare, ar fi trebuit să joc cu Voluntari, nu? Chiar ș Roșca, portarul titular, a fost surprins că a jucat el. În campionat n-a vrut să-mi dea o șansă nici măcar cu Progresul Spartac, care are un punct. A zis că este meciul sezonului pentru noi…” a declarat Mitrovici.

”Cu titularii glumește, zâmbește. E normal. Totuși, noi, rezervele, parcă eram invizibili. Am observant acest lucru și la colegii care au jucat mai puțin. Eu nu am nimic cu dânsul, dar am simțit nevoia să ies și să prezint lucrurile așa cum s-au întâmplat” a mai spus Mitrovici.

Aleksander Mitrovici a fost sub contract cu Dinamo, jucând preponderent la formația U19 a clubului. Ulterior, în sezonul 2021-2022, a făcut pasul la Genoa, unde a evoluat pentru formația Primavera. După acea experiență, a semnat cu Șelimbăr și, în prezent, este liber de contract.

Articolul „Mi-a spus că nu mă concentrez din cauza iubitei mele”. Jucătorul care era considerat o mare speranță a lui Dinamo, dezvăluiri de culise. De ce îl atacă pe Claudiu Niculescu apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!