„Nebunul” a câștigat alegerile prezidențiale! Javier Milei, noul președinte al Argentinei, e fost fotbalist: A jucat și împotriva lui Diego Simeone

„Nebunul” a câștigat alegerile prezidențiale! Javier Milei, noul președinte al Argentinei, e fost fotbalist: A jucat și împotriva lui Diego Simeone

 

Un mare fan al Boca Juniors, Javier Milei a câștigat alegerile prezidențiale în Argentina. Noul șef de stat al țării sud-americane a fost portar și l-a învins pe Diego Simione. Milei a obținut peste 56% din voturi și are de gând să facă schimbări drastice în țara lui Messi.

Un fost fotbalist a câștigat alegerile prezidențiale în Argentina

În politica argentiniană, Javier Milei era considerat un outsider. Chiar și în aceste condiții, el a reușit să câștige alegerile în tara din America de Sud. În vârstă de 53 de ani, fostul portar a propus abolirea băncii centrale din Argentina. De asemenea, noul șef de stat argentinian vrea să renunțe la moneda locală și să treacă la dolarul american.

Asta în contextul în care inflația este de 150% în Argentina. După cum vă spuneam, Milei a câștigat alegerile, obținând peste 56% din voturi. ”Astăzi începe reconstrucția Argentinei, astăzi începe sfârșitul decadenței. Modelul sărăcitor al statului omniprezent se încheie. Astăzi îmbrățișăm din nou ideile de libertate, pe cele ale părinților noștri fondatori”, a spus Javier Milei.

A fost un ”portar bun”

Javier Milei a semnat la vârsta de 12 ani și a fost portar la Chacarita Juniors. Gabriel Bonomi, fostul coechipier al președintelui argentinian a mărturisit că Milei s arunca peste tot după minge, fiind poreclit ”Nebunul”. Cu toate acestea, avea calități excepționale în poartă.

”Când era portar, se arunca peste tot, nu-i păsa de nimic, era unul din băieții ăia puternici, solid, pe jumătate nebun, chiar așa îl și porecleam, Nebunul. Portar bun. Era foarte trufaș, puternic, nu s-a schimbat, e tot la fel.

Când îl văd, mă face să râd, pentru că îmi dau seama că acest copil nu s-a schimbat deloc. Evident că a crescut, dar are același temperament”, a povestit Gabriel Bonomi, fost coechipier al lui Javier Milei , potrivit celor de la Marca.

„Nebunul” a câștigat alegerile prezidențiale din Argentina! Javier Milei, noul președinte al Argentinei, e fost fotbalist A jucat și împotriva lui Diego Simeone

A jucat și împotriva lui Diego Simeone

Eduardo Greco este unul dintre foștii antrenorii ai noului președinte argentinian. Tehnicianul susține că ”nimeni nu poate să spună ceva rău despre Javier Milei, pentru că era fără vină. Părul lui este și acum la fel de dezordonat ca atunci, doar că era mai blond înainte”.

După cum susține și Omar Corsaro, echipa de tineret a clubului Atlético Chacarita Juniors a câștigat o serie de turnee împotriva unor echipe cunoscute din Argentina, printre care și River Plate, echipă la care juca și Diego Simeone. Ei bine, iată că acum Milei a ajuns președintele țării sale.

Articolul „Nebunul” a câștigat alegerile prezidențiale! Javier Milei, noul președinte al Argentinei, e fost fotbalist: A jucat și împotriva lui Diego Simeone apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!