„Nici nu mai știu cum a venit mingea la mine”. Ianis Hagi anunță o nouă eră pentru România după calificarea la Euro: „Am simțit, am știut asta!”

„Nici nu mai știu cum a venit mingea la mine”. Ianis Hagi anunță o nouă eră pentru România după calificarea la Euro: „Am simțit, am știut asta!”

 

Ianis Hagi a marcat golul de 2-1 al României, decisiv pentru victoria în fața Israelului la Felcsut. Cu victoria din Ungaria, România și-a asigurat prezența la Euro.

Ianis crede că obținerea calificării nu e decât primul pas pentru această generație. „România e pregătită”, e ideea pe care Ianis a repetat-o de mai multe ori în timpul interviului acordat Prima TV.

„România este pregătită, asta am spus la conferința de presă. Am dovedit în seara asta că suntem pregătiți pentru așa ceva! Aveam un plan, știam că trebuie să fim echilibrați. Suntem conștienți unde suntem, am gestionat bine momentele importante, aveam un plan. Știam că trebuie să continuăm și că golurile o să vină. Sincer să fiu, nici nu știu cum a ajuns mingea la mine la golul pe care l-am dat. Știu că era la Răzvan Marin, i-am strigat să mi-o dea, pe urmă am vrut s-o dau la Pușcaș, mi-a venit mie înapoi și am dat la poartă. Știam că adversarul va face pasul spre bara a doua, am întors-o și după…”, a spus Ianis.

„S-a simțit calificarea, simțeam în a doua repriză că vine. Am fost pregătiți pentru această seară. Ne-am calificat. În coicidențe nu cred, cred în destin. Îți faci destinul așa cum muncești, zi de zi. E un grup care muncește zi de zi, de mici copii am făcut asta. Intrăm și tratăm orice adversar de la egal la egal. Ne-am calificat la Euro, România a fost pregătită, am fost pregătiți de la primul meci. Suntem pe merit la Euro. Române să jucăm pe Arena Națională, cu un stadion plin. Știm că am reușit să facem fericiți mulți oameni în seara asta”, a completat Hagi Jr.

Articolul „Nici nu mai știu cum a venit mingea la mine”. Ianis Hagi anunță o nouă eră pentru România după calificarea la Euro: „Am simțit, am știut asta!” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!