Nicolescu, furios: „Suntem demonizați. Cu ce am greșit? Noi am venit să salvăm Dinamo când murea. Nu vine nimeni altcineva”. Realitatea despre discuțiile cu Mircea Lucescu. Exclusiv

Nicolescu, furios: „Suntem demonizați. Cu ce am greșit? Noi am venit să salvăm Dinamo când murea. Nu vine nimeni altcineva”. Realitatea despre discuțiile cu Mircea Lucescu. Exclusiv

 

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, spune că n-a discutat cu Mircea Lucescu despre venirea la club. Nicolescu nu înțelege valul de hate îndreptat în direcția sa și a celuilalt acționar vizibil de la preluarea clubului de către Red & White, Eugen Voicu.

Nicolescu spune că nu a făcut decât să-și exprime public dorința de a-l contacta pe Mircea Lucescu pentru o discuție.

„Mi-am exprimat dorința de a avea o clarificare a poziției dumnealui în legătură cu Dinamo. Inclusiv domnul Ioanițoaia a publicat un editorial în care a scris că eu aș fi vorbit de întâlnirea cu domnul Lucescu. O să transmit un drept la replică, declarațiile mele sunt foarte clare și sunt pe toate site-urile. Sunt prea mic să discut eu de domnul Lucescu, dar e binevenit la Dinamo.

Ne facem temele și ne dorim o întâlnire cu el, să vedem ce putem să-i oferim. Nu am spus că am luat contact, că am vorbit. Valul de ură care s-a prăvălit peste mine în ultima zi… Un atac concertat, bazat pe nimic. Cine poate să citească declarațiile mele, o să înțeleagă exact ce am spus. Nu e nicio urmă de îndoială”, a spus Nicolescu în exclusivitate la „Dinamo 7/9”.

Acționarul dinamovist a continuat: „Sunt demonizați niște oameni care au venit să salveze clubul ăsta. Unii uită ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Dinamo. Pur și simplu, există în unele cazuri niște așteptări nerealiste în raport cu realitatea. Noi nu am promis absolut nimic din ce nu ne-am putut asuma. Tot ce am promis din martie și până acum, am făcut. Nu am zis că se va bate Dinamo la titlu, că vom avea succese sportive sau că 10 milioane de euro vor merge în transferuri”.

Nicolescu a încheiat prin a le cere fanilor să conștientizeze sacrificiile pe care le-au făcut actualii acționari pentru salvarea lui Dinamo: „Trebuie să acceptăm situația în care ne aflăm. Lumea uită. N-o să mai vorbesc de trecut, ce era, cum era, dar ura și răutatea gratuită… Zona asta de atac la persoană, reacții furibunde la adresa unor oameni care au venit doar să facă bine și să salveze un club care murea.

Nu am spus nimic despre cum s-au dus sute de mii în insolvență, despre tot felul de datorii care apar de te miri unde. Nu vreau să fac asta. E foarte dureros. Și echipa e atacată, și antrneorul e atacat, și oamenii care vor să salveze clubul ăsta. Degeaba, nimeni nu vine, oameni buni!”

Articolul Nicolescu, furios: „Suntem demonizați. Cu ce am greșit? Noi am venit să salvăm Dinamo când murea. Nu vine nimeni altcineva”. Realitatea despre discuțiile cu Mircea Lucescu. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!