Părăsit după ce a făcut-o să plângă: „Mă înșela mereu”! Ema Karter, adevărul despre relația cu un luptător celebru

Părăsit după ce a făcut-o să plângă: „Mă înșela mereu”! Ema Karter, adevărul despre relația cu un luptător celebru

 

Ema Karter și-a făcut curaj și a spus adevărul despre relația cu un luptător celebru. Focoasa blondină a suferit enorm din cauza sportivului. Ea susține că acestuia îi plăcea să le facă avansuri altor domnișoare și a călcat strâmb, iar ea nu a putut trecere cu vederea infidelitățile acestuia.

Ema Karter, despre relația cu un luptător celebru

Modelul român Miruna Milu (26 de ani), cu numele de scenă „Ema Karter”, a spus prin ce i-a fost dat să trăiască alături de un luptător celebru. Tânăra despre care s-a spus că s-a iubit cu Bogdan Mocanu nu s-a putut abține și a făcut o nouă serie de dezvăluiri picante din intimitate.

Blondina susține că a avut o poveste de iubire complicată cu Yamato Zaharia. Ea l-a acuzat pe sportiv că a înșelat-o în repetate rânduri. Sentimentele ei erau destul de puternice și a durat un timp până când a realizat ce fel de caracter are celebrul luptător. Cu toate acestea, ea l-a părăsit pe Yamato, dar a durat destul de mult până când și-a făcut curaj să îi spună adio.

„Mă înșela mereu”!

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, blondina a dezvăluit că a plâns foarte mult după ce s-a separat de Yamato Zaharia. Ea îl iubea mult pe faimosul sportiv, dar nu a putut suporta gândul că acesta din urmă o înșală.

Am plâns de multe ori. Ultima oară am plâns acum un an și jumătate.

Plâng rar, dar bine. Plâng vreo săptămână, după îmi trece. Nu mă închid în casă pentru un bărbat niciodată. Plâng, sunt supărată, 3, 4, 5 zile, o săptămână și după îmi trece. Când sunt supărată nu am chef de nimic. Am plâns după fostul meu iubit. Mă înșela și plângeam. Atunci când eram cu el plângeam cam în fiecare săptămână, că îl prindeam. Yamato Zaharia e fostul meu iubit. Când eram împreună mă înșela mereu.

Eu îl prindeam, plângeam, îl iertam. Îmi spunea că nu o să mai facă, după aia iar îl prindeam și tot așa. Când i-am prins telefonul, m-am speriat. Relația noastră a durat patru ani. Au fost și momente frumoase.”, a declarat Ema Karter, conform wowbiz.ro.

Articolul Părăsit după ce a făcut-o să plângă: „Mă înșela mereu”! Ema Karter, adevărul despre relația cu un luptător celebru apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!