Relația secretă pe care Elena Ceaușescu a avut-o cu Botezatu: „Au urmat și intimități! Trebuia să fiu cu analizele la zi”

Relația secretă pe care Elena Ceaușescu a avut-o cu Botezatu: „Au urmat și intimități! Trebuia să fiu cu analizele la zi”

 

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri inedite despre viața lui dinainte de Revoluție. Asta se întâmpla chiar înainte ca designerul român să împlinească vârsta de 55 de ani. Reputatul creator de modă a vorbit, printre altele, și despre relația cu Elena Ceaușescu.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre Elena Ceaușescu

Cu siguranță, nu sunt mulți cei care își doresc să retrăiască perioada comunismului. Pentru mulți români, acele vremuri au fost deosebit de grele, însă nu putea spune același lucru și despre Cătălin Botezatu. Cunoscutul designer și-a început cariera în modă în anul 1984

La vremea respectivă, el era manechin la casa de modă a Zinei Dumitrescu. Un an mai târziu, la Frankfurt, Cătălin Botezatu a obținut titlul de ”Cel mai bun manechin al anului în Europa”. Creatorul de modă a devenit cunoscut rapid și țara noastră, fiind susținut de cea mai puternică femeie din stat la acea vreme, Elena Ceaușescu.

Ce relație a avut designerul cu soția lui Nicolae Ceaușescu

Un tânăr plin de șarm și arător, Botezatu a intrat foarte rapid în grațiile fostei Prime Doamne a României. La un moment dat, designerul a devenit preferatul soției dictatorului comunist. La fiecare eveniment, el avea privilegiul de a-i oferi flori Elenei Ceaușescu.

Prin urmare, ani buni s-a tot speculat că cei doi ar fi avut o relație intimă. Cătălin Botezatu nu a confirmat niciodată aceste zvonuri, însă nici nu le-a negat. În urmă cu doi ani, cu câteva zile înainte de a împlini 55 de ani, creatorul de modă a făcut dezvăluiri din acea perioadă.

”Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei”, mărturisea Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru Fanatik.

Cum a obținut designerul buletin de București

În cadrul aceluiași interviu, Cătălin Botezatu a mărturisit că, datorită Elenei Ceaușescu, a reușit să obțină buletin de București în mai puțin de o zi. Conform spuselor sale, nu era chiar atât de ușor să fii preferatul soției lui Nicolae Ceaușescu. Atunci când îi oferea florile, creatorul de modă trebuia să aibă analizele făcute la zi.

”Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii.

S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu… Ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri sau măritate în acel moment”, a mai spus designerul.

Articolul Relația secretă pe care Elena Ceaușescu a avut-o cu Botezatu: „Au urmat și intimități! Trebuia să fiu cu analizele la zi” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!