Românilor le plac serialele turcești. Kanal D, peste meciurile care au adus o speranță fotbalului românesc

Românilor le plac serialele turcești. Kanal D, peste meciurile care au adus o speranță fotbalului românesc

 

Patru echipe românești s-au luptat seara trecută pentru calificarea în play-off-ul Europa Conference League. FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au evoluat în manșa secundă din turul 3 al preliminariilor, în timp ce Simona Halep a s-a duelat cu Jil Teichmann. Românii nu au fost intersați să urmărească niciunul dintre aceste meciuri. Serialele turcești s-au bucurat de mai mulți spectatori.

Vești proaste pentru patronii cluburilor de fotbal din România

Datele oficiale de audiență, difuzate de Pagina de Media, arată că postul care a transmis meciul dintre FCSB și DAC 1904 nu a fost lider de audiență.

Pro TV a avut o medie de 1.160.000 pe minut. În schimb, serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, difuzat de Kanad D, a fost urmărit de 1.207.000 de telespectatori. De fapt, s-a clasat pe locul 1. Este o pierdere importantă pentru Pro TV.

Kanal D, lider de audiență în joia europeană

Nici meciul dintre campioana CFR Cluj și Șahtior nu i-a convins pe români să renunțe la serialul de la Kanal D. Partida de pe Digi Sport 2 a fost următită de 130.000 de oameni. Meciul Simonei Halep a atras mai mulți telespectatori.

Meciul dintre jucătoarea de la malul mării și Jil Teichman a fost urmărit de 274.000.

Jocul celor de la CSU Craiova a atras și mai mulți spectatori decât partida dintre Halep și Teichman. Debutul lui Mirel Rădoi a fost urmărit de 280.000 de români.

Care a fost cel mai urmărit meci al serii

Toate echipele s-au calificat în play-off-ul Europa Conference League, mai puțin formația din Sfântu Gheorghe. Meciul dintre Djurgardens și Sepsi s-a văzut la Pro Arena. Foarte puțini români au fost interesați să urmărească partida.

 

 

Articolul Românilor le plac serialele turcești. Kanal D, peste meciurile care au adus o speranță fotbalului românesc apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!