Schimbarea la față a lui Dennis Man. Românul de la Parma, declarații tari după golul din Serie B

Schimbarea la față a lui Dennis Man. Românul de la Parma, declarații tari după golul din Serie B

 

Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat în meciul Parma – Bari din prima etapă din Serie B. Internaționalii români au marcat câte un gol și au adus un punct important pentru echipa lor. Prestația celor doi a fost lăudată de jurnaliștii italieni, care le-au acordat și note excelente.

Dennis Man arată o altă față la Parma. „Antrenorul are mai multă încredere în mine”

După un sezon dezamăgitor, presărat și cu accidentări, atacantul venit de la FCSB pare, în sfârșit, că și-a descoperit forma care i-a făcut pe italieni să plătească 13 milioane de euro pentru el. Acum, Man și Valentin Mihăilă sunt principalele speranțe ale parmegianilor că se pot bate pentru promovarea în Serie A. Iar Man este și el mai determinat ca niciodată.

Am dat gol, dar vreau să fac mai mult, să îmi ajut echipa. Am vrut să câștigăm, dar trebuie să fim fericiți cu un punct. E păcat că s-a terminat așa meciul. Trebuie să ne concentrăm la acest sezon, avem obiective importante, iar antrenorul crede în noi. Trebuie să progresăm. Ne vom ridica după acest rezultat de egalitate și vom merge mai departe.

Atitudinea mea s-a schimbat, asta pentru că și antrenorul are mai multă încredere în mine. Am stat câteva luni pe bară, dar acum sunt pregătit. Am marcat, dedic golul familiei, dar vreau mai mult, a comentat Man, pentru site-ul oficial al celor de la Parma.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, elogiați în presa din Italia. Cei doi români au primit note excelente

Evoluțiile celor doi fotbaliști români au fost elogiate în presa din Italia. Jurnaliștii italieni i-au acordat nota 7+ lui Dennis Man. Aceasta a fost cea mai mare notă din acest meci.

Dacă dimineața începe bine, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze și să ne anime și pe noi anul acesta.

Prima minge din campionat atinsă devine și primul său gol din Serie B, o perlă în slalom cu un șut puternic la colțul lung. Sare prin oponenți ca prin ace, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat”, au notat jurnaliștii italieni.

Valentin Mihăilă a primit nota 7 și a fost lăudat pentru execuția de la lovitura liberă din care a marcat în finalul primei reprize

Începe puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă irosește prima oportunitate. Cu încăpățânare, nu e afectat și găsește, cu puțin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă care exploatează o gaură în zidul lui Bari. Încearcă să rupă ritmul și în a doua repriză, în special la început, însă rămâne treptat fără energie”, au scris jurnaliștii italieni.

Articolul Schimbarea la față a lui Dennis Man. Românul de la Parma, declarații tari după golul din Serie B apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!