Se așteaptă noi investitori la Dinamo. Dorin Iacob a vorbit despre problemele echipei din Ștefan cel Mare

Se așteaptă noi investitori la Dinamo. Dorin Iacob a vorbit despre problemele echipei din Ștefan cel Mare

 

Promovarea în Superliga va trebui să ridice standardele la Dinamo, iar Dorin Iacob a explicat că noii acționari sunt în negocieri cu mai mulți oameni de afaceri. Nu sunt așteptați doar investitori, ci oamenii potriviți pentru acest proiect.

Dorin Iacob anunță ce trebuie făcut imediat după promovare. „Ne trebuie lux”

Dinamo este ca și promovată în Superliga, returul de sâmbătă cu FC Argeș pare să fie doar o formalitate. De aceea se fac deja planuri la toate nivelurile, însă o creștere a finanțării este obligatorie. Dinamo va avea nevoie de un buget important. Invitat la Dinamo 7/9, Iacob a explicat ce urmăresc noii acționari.

Acesta poate fi un moment cheie. Toți oamenii cu care am vorbit au înțeles ce înseamnă brandul lui Dinamo. Unii sunt mai scurpuloși, se uită la planul de reorganizare, la performanța sportivă, la cine mai vine să investească alături de ei. Dar eu vă spun un lucru, când dobândești un teren în centrul capitalei și vrei să investești în el, atunci trebuie să strângi bani ca să faci apartamente de lux, nu ieftine.

În termeni de business, suntem în acest moment. Nu vorbesc de construcția stadionului, este altceva.

Eu vorbeesc că trebuie găsiți investitorii cu care să faci „apartamente de lux”, nu garsoniere. Aceasta este provocarea acestei veri, de fapt în următoarele 2-3 săptămâni, că noi știm ce am găsit aici, totul praf. Trebuie găsite resursele și oamenii care să priceapă că Dinamo nu mai trebuie să o lălăie după ce va ajunge în prima ligă. Eu cred că lucrurile se vor derula sănătos, dar trebuie o sănătate rapidă, a declarat Iacob

Planul de reorganizare poate rezolva lucrurile

Omul de afaceri a recunoscut că potențialii investitori așteaptă și ei să se regleze situația planului de reorganizare.

Nu m-a surprins decizia de a repune pe rol dosarul privind planul de reorganizare pentru că există precedente în fotbalul românesc, unii oameni au făcut pușcărie, chiar și judecători. Probabil că doamna judecător a vrut să fie mai scrupuloasă, au fost și discuții multe în jurul acestui caz, au fost și multe apeluri duse mult. Judecătorii sunt și ei oameni, citesc și ei tot ce se scrie, se gândesc și ei la cariere, este normal să fie atenți la astfel de cazuri.

Până la urmă și-a luat o măsură de protecție corectă, putea să respingă dosarul din start. Eu zic că este de bine, chiar dacă nu ne convine. Și eu vroiam să văd planul ăla trecut, ne cărăm cu el din vară. Este termen pe 19 și cred că se va termina acolo, nu văd de ce să se prelungească. Sperăm să se rezolve pentru că, într-adevăr, potențialii investitori privesc cu alți ochii dacă s-ar ajunge la o tăiere importantă. Pentru un club românesc, o diferență de 5-6 milioane contează enorm, e concluzia lui Iacob

Articolul Se așteaptă noi investitori la Dinamo. Dorin Iacob a vorbit despre problemele echipei din Ștefan cel Mare apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!