Șef nou la FCSB chiar pe postul ocupat de Meme Stoica ani de zile? „E singurul de la care nu mi-e rușine să spun că am de învățat”

Șef nou la FCSB chiar pe postul ocupat de Meme Stoica ani de zile? „E singurul de la care nu mi-e rușine să spun că am de învățat”

 

Mihai Stoica se ține dârz. „Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali la FCSB nu vrea să urmeze cursurile de perfecționare pentru directori sportivi, impuse de Federația Română de Fotbal (FRF).

Omul de încredere al lui Gigi Becali crede că el ar trebui să fie lector. Totuși, dacă va fi ignorat din acest punct de vedere, ar fi dispus să se prezinte la cursuri, ca „învățăcel”, doar dacă îi vor fi profesori mari nume din fotbalul mondial, „de la care ar avea ce să învețe”.

„Am 32 de ani în meseria asta. Eventual să predau m-aş duce, dacă aş fi chemat. Ar fi culmea. Am învăţat de la băieţii mari. I-am cunoscut pe Marotta, Monchi, Lacombe, care a creat marele Lyon.

Aş merge de curiozitate să văd un director sportiv care are deja notorietate şi a făcut rezultate. Dacă ar veni Monchi şi mi-ar spune de ce nu a reuşit la Roma, de ce a avut probleme la Sevilla, cum reuşeşte acum cu Aston Villa, aş merge să-l ascult”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Jucătorul față de care Mihai Stoica are mult respect

Un român de la care Mihai Stoica ar lua notițe ar fi Vlad Chiricheș, jucătorul accidentat de la FCSB care a trecut de-a lungul timpului pe la Tottenham, Napoli și Sassuolo.

„Eu îi doresc să joace cât mai mult, dar în momentul în care va decide să înceteze activitatea de jucător, pe Vlad Chiricheş l-aş dori lângă mine.

E singurul jucător cu care am colaborat şi colaborez despre care nu mi-e ruşine să spun că am de învăţat de la el. Printre cei cu care a lucrat, Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Dacă nici el nu are ce să ne spună şi să ne înveţe, atunci… Da da, l-aş vedea director sportiv, dacă el vrea să îmbrăţişeze această meserie”, a mai precizat Chiricheș, pentru sursa citată.

FRF doreşte să impună implementarea directorilor sportivi la toate echipele din Liga 1 şi Liga 2, dar şi cursuri de perfecţionare pentru aceştia, sub coordonarea unor nume importante din fotbalul internaţional.

Articolul Șef nou la FCSB chiar pe postul ocupat de Meme Stoica ani de zile? „E singurul de la care nu mi-e rușine să spun că am de învățat” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!