Șeful Școlii de Antrenori i-a dat replica lui Mihai Pintilii: ”A avut o reacție urâtă”. Ce riscă antrenorul lui FCSB

Șeful Școlii de Antrenori i-a dat replica lui Mihai Pintilii: ”A avut o reacție urâtă”. Ce riscă antrenorul lui FCSB

 

Scandalul creat în jurul antrenorilor din Superliga care nu dețin licența PRO se întețește tot mai tare. La finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, Mihai Pintilii a avut un discurs dur la adresa Șefului Școlii de Antrenori din cadrul FRF. Lucian Burchel nu i-a rămas însă dator antrenorului de la FCSB și i-a dat o replică pe măsură. În plus, acesta a anunțat ce sancțiuni riscă în continuare Pintilii.

Lucian Burchel nu i-a rămas dator lui Pintilii. Ce sancțiuni riscă antrenorul lui FCSB

Scandalul licențelor de antrenor din Superliga continuă și capătă noi proporții. Deranjat de demersurile făcute de cei din conducerea Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mihai Pintilii a ieșit la atac. Mai exact, la finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, antrenorul roș-albaștrilor a lansat acuze dure la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori. Pintilii l-a acuzat pe Burchel că încearcă să-și facă ”nume” pe seama sa.

Șeful Școlii de Antrenori nu i-a rămas însă dator lui Pintilii și i-a dat o replică promtă. Totuși, Burchel a explicat că antrenorul lui FCSB nu va fi sancționat pentru declarațiile sale tendențioase.

Chestiune publică a fost și ce a făcut Mihai (n.red. Pintilii), însă trebuie să dai dovadă de înțelegere. Omul a fost pus în situația în care a fost pus, expus la o situație de care nu cred că e mândru, putea să o refuze, zic eu.

A avut o reacție urâtă care, în primul rând, îi face lui rău. Mie nu are cum să îmi facă rău, pentru că încerc să fiu echilibrat.

Pentru ce să fie suspendat? Nu va fi suspendat. În momentul de față există un dosar pe masa Comisiei. Are niște puncte destul de clare. Comisia va analiza toate datele și va da o decizie în sensul ăsta. Nu i se va întâmpla ceva pentru că a dat declarații cu tentă către Burchel. Și-a pierdut puțin controlul. De asta l-am și chemat la școală, aici se învață cum să gestionezi astfel de situații”, a spus Lucian Burchel, la Digi Sport.

Gigi Becali a pus tunurile pe șeful Scolii de Antrenori. ”Mergem toți și îngenunchiem la Burchel”

Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a adus în discuţie o posibilă suspendare a lui Mihai Pintilii ca urmare a faptului că a antrenat FCSB fără a deţine licența PRO. Acest lucru l-a enervat la culme pe Gigi Becali care l-a ironizat în stilul său caracteristic pe Lucian Burchel.

Mergem toți și îngenunchiem la Burchel, mergem toți, domnu’ Burchel, împărăția ta, Burchel care ești tu Burchel, facem ca tine toți. El e deștept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro TV.

Articolul Șeful Școlii de Antrenori i-a dat replica lui Mihai Pintilii: ”A avut o reacție urâtă”. Ce riscă antrenorul lui FCSB apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!