Simona Halep, sfătuită să se lase de tenis: „Să se mărite, să facă şi copii!”

Simona Halep, sfătuită să se lase de tenis: „Să se mărite, să facă şi copii!”

 

Simona Halep este sfătuită să se lase de tenis.

Marți, ITIA a anunțat că Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. Decizia nu este definitivă, astfel că va fi atacată la TAS.

În octombrie 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, substanță care, de obicei, se administrează împotriva anemiei. Din acel moment, sportiva româncă a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Simona Halep, sfătuită să se lase de tenis

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, o sfătuiește pe Simona Halep să nu mai stea cu gândul la tenis și să se preocupe de viața familială.

„Domne, eu îi recomand acum să se mărite, să facă şi copii acuma! În pauza asta.

Domne, s-ar putea să îi reducă la doi ani şi în perioada asta naşte, îşi creşte copiii sau copilul. Are cu ce. Are bani destui. Nu mai are grija zilei de mâine.

Bine că n-au condamnat-o la moarte! Asta mai trebuia! Condamnată la moarte pentru chestia asta! Uite cum gândesc eu… Să se roage la Dumnezeu să nu fie bolnavă, nu că îi ia din merite! Să se roage la Dumnezeu să fie sănătoasă!

Avatarurile vieţii… Te încearcă în toate felurile, să ştii! Şi vinovat şi nevinovat. Dacă cedezi, atunci într-adevăr îţi meriţi soarta! Dar dacă lupţi cu soarta, nu există să nu reuşeşti! Poate reuşeşti în altceva.

A reuşit în sport, să-şi facă doi-trei copii, să se apuce să antreneze, să se bucure de viaţă, pentru că, atunci când ajungi la vârsta mea, îţi dai seama că viaţa a fost foarte scurtă. Reţine ce îţi spun.

Iar când eşti tânăr, ţi se pare că viaţa e foarte lungă. Nu mai ajungi la maturitate şi nu mai ajungi să ai bunul trai. Înţelegi? Să realizezi performanţa bunului trai. Liniştea, mă, fratele meu!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Articolul Simona Halep, sfătuită să se lase de tenis: „Să se mărite, să facă şi copii!” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!