Start exploziv în Petrolul – Rapid! Borza a început să plângă după eliminare. Coregrafii superbe în ambele peluze

Start exploziv în Petrolul – Rapid! Borza a început să plângă după eliminare. Coregrafii superbe în ambele peluze

 

A fost atmosferă de meci mare la Ploiești pentru Petrolul – Rapid!

În primele 10 minute, s-a jucat cu greu fotbal timp de câteva minute. Toți ochii au fost pe spectacolul din cele două peluze. Ambele grupări de ultrași petroliști din cele două peluze și galeria rapidistă venită de la București au afișat super-coregrafii. În peluza principală a Petrolului au fost chiar ridicate două pânze uriașe.

Deși sunt oaspeți la Ploiești, rapidiștii au reușit să introducă în stadion materiale pirotehnice și le-au folosit din plin. Partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru ca fumul să se risipească și petardele să fie îndepărtate.

Borza, out din minutul 6

Andrei Borza, fundașul stânga al Rapidului, a stat numai 6 minute pe teren. În urma unui atac tare, cu talpa, la Diomande, puștiul crescut de Hagi în Academia de la Constanța a văzut roșu direct din partea arbitrului Cojocaru. În ciuda nemulțumirii puștiului, reluările au arătat că decizia centralului a fost cât se poate de corectă.

Articolul Start exploziv în Petrolul – Rapid! Borza a început să plângă după eliminare. Coregrafii superbe în ambele peluze apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!