Tânăra din anturajul lui David Popovici nu s-a mai abținut după succesul prietenului său și a postat pe instagram: „Ummm”

Tânăra din anturajul lui David Popovici nu s-a mai abținut după succesul prietenului său și a postat pe instagram: „Ummm”

 

Davi Popovici a uimit din nou lumea sportului mondial. Tânărul sportiv a câștigat categoric proba de 100 de metri liber de la Roma și a stabilit un nou record mondial. Succesul lui David a produs bucuria prietenei sale, Taisia. Aceasta a postat un mesaj haios pe rețelele de socializare.

Prietena lui David Popovici, bucuroasă după succesul de la Roma

David Popovici (17 ani) își continuă seria de succese uluitoare, uimind încă o dată lumea sportului mondial. Tânărul înotător român a câștigat sâmbătă seară cursa de 100 de metri liber de la Roma cu timpul de 46,86. David a stabilit astfel și un nou record mondial. Timpul obținut de David este cu 5 sutimi mai bun decât precedentul record, stabilit de Cesar Cielo în urmă cu 13 ani.

Peformanța uluitoare a lui David a produs bucuria prietenei sale, Taisia. Aceasta a postat pe rețelele de socializare fotografia cu recordul mondial al lui David, însoțită de mesajul ”Um…UMMMM”.

Mesaj superb pentru David Popovici din partea deținătorului vechiului record mondial

După acest rezultat istoric reușit de David Popovici, Cesar Cielo i-a transmis un mesaj superb noului fenomen al natației. Brazilianul l-a felicitat pe tânărul sportiv român, care este doar la începutul unei cariere de vis.

Știam că va veni și ziua asta… Și s-a întâmplat! Recordul meu a fost doborât după 13 ani. Felicitări, Popovici!

Despre asta este vorba în sportul de mare performanță, despre evoluție constantă. Sunt mândru și fericit că am putut deține acest record uriaș timp de atâția ani.

Acum momentul e numai al tău! Ți l-ai câștigat și îl meriți. Acum există un nou înotător care este cel mai rapid din lume la proba de 100 de metri liber și de-abia se încălzește”, a transmis Cesar Cielo.

David Popovici, elogiat în presa internațională

Performanța extraordinară a lui David Popovici în proba de 100 de metri liber de la Roma a fost lăudată de marile publicații ale lumii.

David Popovici nu e om, e de pe altă planetă! A bătut recordul mondial la 100 de metri după 13 ani”, au scris cei de la OA Sport.

„Cine e David Popovici, noul rege al probei de 100 de metri”, au titrat și cei de la Gazzetta dello sport, care i-au dedicat românului un material special. Italienii l-au numit „Ultimul Tarzan din înotul mondial”.

L’Équipe a subliniat rivalitatea la distanță dintre înotătorul român și brazilianul Cesar Cielo: „David Popovici a bătut recordul lui Cesar Cielo”.

Cei de la Marca nu au trecut nici ei cu vederea performanța fabuloasă a lui David Popovici. Jurnaliștii spanioli au făcut trimitere la costumele speciale folosite cu ani în urmă, atunci când Cielo a realizat ultimul record.

Românul Popovici a bătut recordul mondial la 100 de metri și fără costumele magice”, au scris jurnaliștii spanioli.

Articolul Tânăra din anturajul lui David Popovici nu s-a mai abținut după succesul prietenului său și a postat pe instagram: „Ummm” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!