„Țin de mic cu echipa asta!” Anunțul lui Florin Tănase, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB

„Țin de mic cu echipa asta!” Anunțul lui Florin Tănase, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB

 

Florin Tănase (28 de ani) a transmis un mesaj înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB. Fostul căpitan al echipei lui Gigi Becali recunoaște că doar o victorie i-ar menține pe foștii săi colegi în lupta pentru campionat.

FCSB a făcut ce a făcut și a ajuns iar cu sabia deasupra capului înaintea unui meci cu CFR Cluj. Eșecul dramatic cu Farul a stricat apele în vestiarul lui Mihai Pintilii și socotelile lui Gigi Becali. Omul de afaceri a ajuns să facă haz de necaz pe seama absenței lui Dawa: „Bine că nu joacă”, spune patronul. Cu gândul la derby este și Florin Tănase. Acum la Al Jazira, fostul căpitan al roș-albaștrilor le transmite un mesaj de încurajare lui Octavian Popescu și compania.

Anunțul lui Florin Tănase, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB

Cu 41 de puncte, FCSB este la 9 pași sub liderul CFR Cluj. Orice rezultat în afara victoriei ar cam lămuri soarta echipei conduse de Mihai Pintilii. Florin Tănase înțelege situația dificilă pe care o traversează fosta sa echipă.

„Normal că le țin pumnii. Îmi doresc să facă un meci bun și să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. E echipa unde am jucat șase ani și echipa cu care țin de mic”, a spus Florin Tănase, conform sport.ro.

Calculele lui Gigi Becali

Și Gigi Becali își face calcule pentru lupta la titlu. Echipa a revenit incredibil, după un început slab de sezon. Totuși, eșecul cu Farul nu a fost bine înghițit în baza de la Berceni. O revanșă cu CFR Cluj ar fi binevenită, spune Becali.

„Orice se poate întâmpla. Un meci egal ar fi bun, am mai conta. Dacă mâncăm bătaie, nu mai… se fac 12 puncte, 6 diferență în play-off. Nu mai ai cum să mai speri. Te gândești doar la cupele europene după”, a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB se bucură că Dawa nu va fi pe teren în Gruia. Fundașul a fost eliminat cu Farul, după ce a gafat impardonabil în minutul 90.

„Dawa, zic și eu cum a zis comentatorul: din fericire, nu va juca cu CFR-ul. Dacă avea tehnică era la Real Madrid. Are altele, dar nu le are pe altele”, a mai spus Becali.

CFR Cluj – FCSB este programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, într-un duel din etapa a 24-a din Liga 1.

83 de goluri și 41 de pase decisive a reușit Florin Tănase în tricoul FCSB, pentru care a jucat între 2016-2022

Articolul „Țin de mic cu echipa asta!” Anunțul lui Florin Tănase, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!