Vin vești bune pentru Hagi, în cazul „Farul în Europa”: „Au fost informați greșit!”

Vin vești bune pentru Hagi, în cazul „Farul în Europa”: „Au fost informați greșit!”

 

Gică Hagi (57 de ani) a vorbit despre cazul „Farul în Europa”. Aflați în fruntea clasamentului din Superliga, dobrogenii nu au primit încă licența pentru participarea în cupele europene.

Hagi a avut de câștigat în urma „contopirii” dintre Viitorul, clubul ridicat de la zero la Ovidiu, și Farul Constanța. Fostul mare fotbalist al naționalei și-a atras de partea sa mare parte dintre suporterii locali. Totuși, fuziunea dintre cele două entități i-ar putea aduce și neplăceri. Fostul lider din Superliga are încă „interzis” în cupele europene, iar soluția celor de la TAS se lasă așteptată.

Vin vești bune pentru Hagi, în cazul „Farul în Europa”

Farul nu a primit în sezonul trecut licența pentru cupele europene, iar cazul îi dă bătăi de cap și în acest an lui Gică Hagi. „Regele” a contestat decizia, iar TAS a avut un prim termen în urmă cu două luni. Deși soluția se lasă așteptată, Hagi se arată optimist.

„Asta nu putem să vorbim. Noi am adus argumente solide, nu e nicio decizie. Ei au fost informați greșit. Lucrurile o să fie bune pentru noi”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Farul a condus mare parte din întrecerea internă din acest sezon. Acum pe poziția secundă, dobrogenii nu știu încă dacă vor putea lua startul în viitoarele preliminarii din cupele europene. UEFA consideră că actualul club din Liga 1 a promovat în primul eșalon pe alte criterii decât cele sportive. Totuși, Gică Hagi și compania pretind că actuala echipă este continuatoarea Viitorului și că singurul lucru preluat de clubul din Liga 1 este brandul Farul.

Optimism la Farul Constanța

Gică Hagi a explicat care sunt motivele din spatele încrederii sale. Antrenorul – manager consideră că Viitorul a preluat doar brandul și că decizia forurilor internaționale nu poate fi decât una favorabilă.

„Cred că și voi românii sunteți optimiști că se va rezolva. Unii, probabil, da, alții, poate nu. E România, nu? Suntem o echipă din România, nu? Ok. Și am făcut lucrurile așa cum trebuie.

Suntem încrezători că va fi bine. S-a făcut un lucru foarte bine. S-a luat un brand, un nume, și atât, în rest suntem același club care eram. S-a schimbat doar numele, comunicăm acum cu Farul, dar CIF-ul și toate la club au rămas la fel, deci nu s-a schimbat nimic.

Suntem pe un drum mai încolo, de acum suntem Farul. Suntem împreună și pentru noi, constănțenii, avem un proiect, Farul, și vrem să facem o echipă mare”, a spus Hagi în urmă cu o lună.

„Așteptăm decizia pentru că avem multe lucruri date peste cap. Ar fi trebuit trimisă hotărârea la finalul anului trecut, dar nu a venit nici acum. Nu știm cum să facem strategia de transferuri. Dacă jucăm în cupele europene este nevoie de unii jucători…

În plus ar mai fi și un an în plus de neparticipare, e complicat! Sperăm să avem un răspuns cât mai rapid, mai ales că mai sunt 10 zile și se reia campionatul intern”,
Cristian Bivolaru pentru ProSport.

Articolul Vin vești bune pentru Hagi, în cazul „Farul în Europa”: „Au fost informați greșit!” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!