Zeljko Kopic zâmbește după primul succes de la Dinamo. „O să rămânem în prima ligă, trebuie să luptăm pentru asta”

Zeljko Kopic zâmbește după primul succes de la Dinamo. „O să rămânem în prima ligă, trebuie să luptăm pentru asta”

 

Dinamo a învins-o, scor 2-0, pe FC Botoșani.

Într-o declarație dată după meciul de la Botoșani, antrenorul croat lui Dinamo București, Zeljko Kopic, și-a exprimat satisfacția profundă față de victoria echipei sale împotriva celor de la FC Botoșani. „Sunt foarte satisfăcut de victorie, de intensitate, de energie, am fost echipa mai bună, de departe”, a spus Kopic.

Această victorie a fost descrisă ca fiind de o importanță majoră atât pentru conducerea clubului, cât și pentru suporterii săi. Golurile marcate de Politic au fost deosebit de lăudate, dar Kopic a subliniat că toți jucătorii au jucat la un nivel înalt.

”Un gol de top a lu Politic, dar și celălalt a fost frumos, toți jucătorii au jucat la nivel înalt. Voi da tot ce pot, împreună cu jucătorii, cu staff-ul, pentru a rămâne în prima ligă, Acesta e scopul. Jucătorii cred în acest tel. Vom lupta până la capăt, avem doar o opțiune”, a declarat Kopic.

Zeljko Kopic: ”Vom lupta până la capăt, avem doar o singură opțiune”

Antrenorul a promis că va da tot ce poate, împreună cu jucătorii și staff-ul, pentru a asigura că Dinamo rămâne în prima ligă. „Jucătorii cred în acest țel. Vom lupta până la capăt, avem doar o singură opțiune”, a declarat Kopic.

Cu toate acestea, Kopic a recunoscut că următorul meci cu Voluntari va fi o provocare. „Va fi un meci greu cu Voluntari. Sistemul lor de joc și stabilitatea lor e un atu. Trebuie să facem orice pentru obținerea celor trei puncte și vom fi pregătiți pentru asta”, a spus el. Cu toate acestea, echipa este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a obține cele trei puncte și se pregătește intens pentru acest lucru.

Această victorie și angajamentul puternic al lui Kopic față de succesul echipei sale arată că Dinamo București nu renunță la bătălia pentru evitarea retrogradării.

Articolul Zeljko Kopic zâmbește după primul succes de la Dinamo. „O să rămânem în prima ligă, trebuie să luptăm pentru asta” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!