EXCLUSIV. Ricardo Grigore, interzis la Dinamo, deși a plecat sub formă de împrumut. „Nu mă pot întoarce!” Reacția lui Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”

EXCLUSIV. Ricardo Grigore, interzis la Dinamo, deși a plecat sub formă de împrumut. „Nu mă pot întoarce!” Reacția lui Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”

 


Ricardo Grigore (23 de ani) a semnat rezilierea contractului cu FCU 1948. Totuși, deși a fost împrumutat de Dinamo, fundașul nu poate reveni în „Ștefan cel Mare”. Playsport.ro i-a contactat atât pe jucător, cât și pe Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”. Aceștia au explicat motivul pentru care, în momentul de față, fotbalistul are interzis în „Groapă”.

Ricardo Grigore: „Nu revin la Dinamo”

Ricardo Grigore a plecat, vara trecută, de la Dinamo după mai bine de 15 ani petrecuți în „Groapă”. Fundașul crescut la Centrul de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare” a fost cedat, sub formă de împrumut, la FCU 1948.

Totuși, aparițiile sale din Oltenia au fost rare. În acest context, cele două părți, clubul și jucătorul, au reziliat, de comun acord, contractul.

Există zvonuri conform cărora fundașul ar urma să revină la „câini”. Totuși, interdicția la transferuri a bucureștenilor împiedică acest lucru, chiar dacă Grigore a plecat în Bănie sub formă de împrumut.

Contactat de Playsport.ro, „internaționalul” de tineret a vorbit despre situația sa curentă.

Nu revin la Dinamo. Echipa are interdicție la transferuri și nu mă pot întoarce. În momentul de față, îmi caut altă echipă. Am plecat sub formă de împrumut, dar acesta era valabil până la 30 iunie. Eu, reziliind acum cu FCU, sunt jucător liber de contract și ar însemna o nouă legitimare pentru Dinamo, lucru care nu este permis acum din cauza interdicției.”

Ricardo Grigore a bifat 13 apariții la FCU, în această stagiune. Zece au fost în Superligă, însă fundașul a fost pe teren doar 461 de minute. Sub jumătate din meciurile de campionat au reprezentat partide ca integralist pentru Grigore.

În celelalte, acesta a intrat pe parcurs. Ba chiar, în meciurile cu CFR Cluj sau FCSB, „olimpicul” din Tokyo a fost folosit doar câte un minut.

Vlad Iacob: „Sunt discuții, dar nu putem să-l legitimăm cât timp avem interdicție la transferuri”

Mai departe, Playsport.ro a luat legătura și cu Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo. Acesta a recunoscut că există interes pentru Ricardo Grigore.

Totuși, situația curentă a clubului și interdicția la noi legitimări împiedică, momentan, o revenire la alb-roșii.

Ricardo Grigore a fost împrumutat la FCU. Sunt discuții pe care clubul le poartă cu el, dar, până nu este ridicată interdicția la transferuri, nu putem să-l legitimăm. Am discutat acest aspect cu directorul sportiv (n.r. – Mihai Matei), iar o eventuală venire a lui Grigore ar însemna o nouă legitimare, pentru că noi îl dădusem împrumut până la vară. Repet, cât timp avem interdicția, nu-l putem legitima.”

Dinamo are interdicție la transferuri din cauza unor datorii mai vechi către foști fotbaliști precum Ante Puljic, Desire Azankpo, Joseph Akpala și Janusz Gol.

Mai mult, după cum Playsport.ro a scris în exclusivitate, și Jonathan Morsay a câștigat un proces cu „câinii” la FIFA. Astfel, bucureștenilor li se mai adaugă suma de 24.000 de euro, bani pe care îi datorează suedezului.

Articolul EXCLUSIV. Ricardo Grigore, interzis la Dinamo, deși a plecat sub formă de împrumut. „Nu mă pot întoarce!” Reacția lui Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!