Gigi Becali, disperat că nu poate să scape de Rotariu, Djokovic, și Ganea. Mihai Stoica aduce în discuție un caz celebru: „Îți spune ceva numele ăsta, doi ani a luat bani!”

Gigi Becali, disperat că nu poate să scape de Rotariu, Djokovic, și Ganea. Mihai Stoica aduce în discuție un caz celebru: „Îți spune ceva numele ăsta, doi ani a luat bani!”

 

Gigi Becali încearcă să facă „curățenie” la FCSB, dar nu prea reușește. „Patronul-antrenor” al liderului din Liga 1 încă se chinuie să scape de Damjan Djokovic, Dorin Rotariu și Cristi Ganea, care fie au statut de rezervă, fie de „om al tribunei” și care au salarii mult prea mari.

Problema cu jucătorii puși pe „lista neagră” a lui Gigi Becali este că aceștia vor salarii aproape la fel de mari cu cele oferite de șeful FCSB-ului, deci de aproximativ 20.000 de euro pe lună. Dinamo București s-a arătat interesată de Djokovic și Rotariu, dar „Câinii” au buget restrâns, în timp ce fotbaliștii nu sunt pregătiți să lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Poziția lui Gigi Becali, comunicată de către Mihai Stoica

Mihai Stoica, mâna dreaptă a lui Gigi Becali la FCSB, susține că liderul din campionat este pregătit și să termine campionatul cu fotbaliștii indezirabili în lot. Stoica a vorbit deschis despre soarta celor trei fotbaliști și astfel, și-a amintit despre cazul fundașului Alexandru Stan, care nu a jucat, din cauza unei accidentări, dar a primit banii la zi.

„Dacă rămân, se plătesc salarii şi asta e. Alexandru Stan, îţi spune ceva numele ăsta? Doi ani de zile a stat şi a luat bani”, a comentat Mihai Stoica, într-o emisiune de la Orange Sport.

Cifrele jucătorilor puși pe „lista neagră” de către Gigi Becali

Rotariu și Ganea, fotbaliști care nu mai jucaseră de mult timp înainte să fie aduși la FCSB, l-au dezamăgit rapid pe Becali. Surprinzător este statutul lui Djokovic, fotbalist cu experiență, care și-a dovedit calitatea în Liga 1, de-a lungul timpului. Totuși, se pare că patronul vrea să mizeze mai degrabă pe fotbaliști români, tineri, mai ușor de vândut:

Damjan Djokovic, mijlocaș central, 33 de ani / 17 meciuri în actualul sezon de SuperLiga, două goluri, zero assisturi;
Dorin Rotariu, aripă dreapta, 28 de ani / 5 meciuri în actualul sezon de SuperLiga, zero goluri, zero assisturi;
Cristian Ganea, 31 de ani, fundaș stânga / 5 meciuri în actualul sezon de SuperLiga, zero goluri, zero assisturi.

Articolul Gigi Becali, disperat că nu poate să scape de Rotariu, Djokovic, și Ganea. Mihai Stoica aduce în discuție un caz celebru: „Îți spune ceva numele ăsta, doi ani a luat bani!” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!