Manchester City a urcat pe locul doi, după meciul nebun cu Newcastle. Kevin De Bruyne a marcat după cinci luni, Ederson s-a accidentat și a fost înlocuit în urma unei faze ciudate. Foto

Manchester City a urcat pe locul doi, după meciul nebun cu Newcastle. Kevin De Bruyne a marcat după cinci luni, Ederson s-a accidentat și a fost înlocuit în urma unei faze ciudate. Foto

 

Într-o seară plină de acțiune în Premier League, Newcastle United și Manchester City s-au întâlnit într-o confruntare palpitantă, în etapa cu numărul 21.

Cetățenii au învins in ultimele minute ale jocului, scor 3-2, chiar pe St. James’ Park.

Manchester City rămâne în cursa pentru titlul în Premier League, urcând pe locul 2, acumulând 43 de puncte, cu 2 mai puțin decât rivala Liverpool. În timp ce Newcastle rămâne momentan în jumătatea superioară a clasamentului, pe locul 10, cu 29 de puncte.

Meciul a început cu un moment de dramă, când portarul lui Manchester City, Ederson, s-a accidentat în minutul 2. Deși a încercat să continue, a fost înlocuit în minutul 8 cu Stefan Ortega. Acest incident a adăugat la problemele lui Pep Guardiola, care deja se confrunta cu absența lui Erling Haaland.

An eventful first few minutes here…

❌ Newcastle have the ball in the net, but Isak was offside in the build-up
🤕 Ederson goes down after a collision
🧤 The Man City ‘keeper nearly lets Newcastle through on goal
🔁 Ederson is then substituted for Ortega#NEWMCI pic.twitter.com/SfT6eHak3L

— Premier League (@premierleague) January 13, 2024

Newcastle şi Manchester City au oferit un spectacol total

Primul gol al meciului a venit în minutul 26, când Kyle Walker a centrat în careu și Bernardo Silva a înscris cu călcâiul. Cu toate acestea, bucuria lui City a fost de scurtă durată, deoarece Alexander Isak a egalat pentru Newcastle cu un șut la colțul lung. Doar două minute mai târziu, Anthony Gordon a adus-o pe Newcastle în avantaj cu o execuție asemănătoare.

În ciuda eforturilor lui City, nu au reușit să revină în meci în prima repriză, iar la pauză scorul era 2-1 în favoarea lui Newcastle.

În a doua repriză, City a continuat să caute egalarea, dar a trebuit să aștepte până în minutul 76 pentru a găsi golul. Kevin de Bruyne a marcat din pasa lui Rodri, aducând egalarea pentru „Cetățeni”. Golul câștigător pentru City a venit in minutul 90+1, atunci când Oscar Bobb a înscris din pasa lui De Bruyne.

A fost o seară plină de acțiune în Premier League, cu Newcastle și Manchester City oferind un spectacol de fotbal captivant. Ambele echipe vor avea mult de lucru în meciurile viitoare, pe măsură ce sezonul continuă să se desfășoare

Articolul Manchester City a urcat pe locul doi, după meciul nebun cu Newcastle. Kevin De Bruyne a marcat după cinci luni, Ederson s-a accidentat și a fost înlocuit în urma unei faze ciudate. Foto apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!