Naționala României, șifonată zdravăn, după tragerea la sorți de la EURO 2024. „Romelu Lukaku îi face sandvici”. Cine este jucătorul român care a ieșit cel mai rău

Naționala României, șifonată zdravăn, după tragerea la sorți de la EURO 2024. „Romelu Lukaku îi face sandvici”. Cine este jucătorul român care a ieșit cel mai rău

 

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. Elevii lui Edward Iordănescu se vor duela cu Belgia, Slovacia și cu una dintre Ucraina, Israel, Islanda sau Bosnia și Herțegovina.

Belgia pare a fi cel mai greu adversar din grupă. Presa din această țară crede însă că România este o ”victimă sigură”.

Belgienii, fericiți că vor juca cu România

Jurnaliștii de la HLN, din Belgia, au analizat grupa țării lor. Ei au spus că au nimerit în cea mai slabă grupă posibilă. Referitor la România, ei spun că suntem o victimă sigură.

Despre lotul României, aceștia spun că nu avem jucători de valoare. Au comentat despre Nicușor Stanciu, jucător despre care ei spun că a fost o investiție proastă la Anderlecht.

„Diavolii Roșii au căzut în cea mai simplă grupă posibilă de la Campionatul European: cu România, Slovacia și o echipă care va fi aflată după play-off-ul din martie – Israel, Bosnia, Ucraina sau Islanda.

Cum adică nu este o grupă simplă? Sunt naționale pe care Romelu Lukaku le poate face sandvici cu ușurință. Sunt niște aperitive pentru Rom, care se apropie de borna magică de 100 de goluri la echipa națională.

Noua generație a naționalei nu poate să se mulțumească cu altceva în afară de câștigarea grupei. Cu excepția Ucrainei (locul 22), nicio altă echipă nu se află în primele 40 din clasamentul FIFA. Adversarele vor încerca să realizeze un plan prin care să îl stopeze pe Lukaku. Și pe De Bruyne. Și pe Doku. Succes!

Niciuna dintre adversarele noastre nu are un jucător care să se apropie de puternicii noștri fotbaliști în ceea ce privește instinctul, inteligența sau explozivitatea. România se bazează pe un anumit Nicolae Stanciu. Vi-l amintiți? În 2016, Anderlecht plătea nu mai puțin de 10 milioane de euro pe el. Bani aruncați pe fereastră. Stanciu are acum 30 de ani și joacă la… Damac FC, o echipă de mijlocul clasamentului din Arabia Saudită.

În naționala Slovaciei, cele mai importante nume sunt Skriniar (PSG) și Lobotka (Napoli). Mai mult decât decent, chiar bine, dar nu jucători de talie mondială”, scrie HLN.

Referitor la calculele pentru calificare, ei spun că Belgia ar trebui să câștige fără emoții această grupă. Ei se așteaptă la un duel cu Franța, în sferturile de finală.

„Cel mai logic drum ar fi astfel: Belgia câștigă grupa E și joacă în optimi împotriva locului 3 din grupa A, B, C sau D. Este imposibil să anticipăm cine va fi, însă, dacă Franța ajunge în sferturi, ea va fi în mod normal adversara noastră.

Nu există nicio scuză pentru Belgia în această grupă. Doku și compania au câștigat în Suedia, Austria și Germania în ultimul an, iar Belgia a fost printre primele echipele calificate la Campionatul European. Niciun meci pierdut până acum sub comanda lui Tedesco, iar echipa a arătat că este flexibilă din punct de vedere tactic pe durata preliminariilor. Să nu ma menționăm și de apetitul lui Romelu Lukaku…

Hai să fim serioși. Dacă Belgia nu se califică din această grupă, ar fi unul dintre cele mai mari eșecuri din istoria fotbalului nostru”, au mai scris belgienii.

PROGRAM ROMÂNIA la EURO 2024

17 iunie, ora 16:00: România – câștigătoare play-off B (Allianz Arena, Munchen)

22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (RheinEnergieStadion, Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Articolul Naționala României, șifonată zdravăn, după tragerea la sorți de la EURO 2024. „Romelu Lukaku îi face sandvici”. Cine este jucătorul român care a ieșit cel mai rău apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!