Teo Meluță, fotbalista naționalei, îi dă o replică dură lui Gigi Becali după derapajul sexist: “Mai bine v-ați întreba ce căutați dumneavostră să conduceți un club”

Teo Meluță, fotbalista naționalei, îi dă o replică dură lui Gigi Becali după derapajul sexist: “Mai bine v-ați întreba ce căutați dumneavostră să conduceți un club”

 

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din România a avut o reacție acidă la adresa lui Gigi Becali. Teodora Meluță, fotbalista echipei naționale feminine, a reacționat după derapajul patronului de la FCSB.

Teodora Meluță, replică pentru Becali

După ce Iuliana Demetrescu a oficializat vineri duelul dintre FC Voluntari și CS Mioveni, devenind prima femeie ”principal” din Superligă, Gigi Becali a avut o reacție, spund că femeile nu ar trebui să intervină în fotbalul masculin.

Ca o reacție, Teodora Meluță, cunoscută drept cea mai frumoasă fotbalistă de la noi, s-a luat de Becali, spunând că astfel de situații sunt la nivel înalt, dând exemplul unui meci dintre Real Madrid și Celtic.

„Din păcate încă ne confruntăm cu situații de genul!

Oare Florentino Pérez a avut aceleași remarci după meciul dintre Real Madrid – Celtic care a fost arbitrat de către o femeie?! Eu sunt tare curioasă care era reacția acestui domn dacă una din fetele dânsului era în locul Iulianei Dumitrescu și un alt patron de club avea aceleași remarci la adresa ei, oare îi convenea?!

Sau dacă una din fetele dânsului alegea să practice fotbal, știm foarte bine ca a avut de comentat și la adresa fetelor care joaca fotbal “… ce să caute fetele la fotbal ?“. Mai bine v-ați întreba ce căutați dumneavoastră să conduceți un club de fotbal masculin și feminin pentru că acum aveți și echipă de fete, când dumneavoastră aveți niște remarci puțin spus penibile la adresa unei femei care a muncit să ajungă la nivelul unde este acum și să spuneți dumneavoastră că o fată nu are ce căuta la fotbal. Indiferent de ce sport practică o fată/femeie, un băiat/bărbat trebuie respectat pentru că în mod normal trebuie să știți ce implică viața de sportiv, nu?!”, a scris Teo Meluță, pe Facebook.

Ce a spus Becali?

Gigi Becali a judecat modul în care se schimbă o femeie arbitru într-o zonă a vestiarelor plină de bărbați, fiind de părere că nu este normal ca aceasta să aibe acces acolo.

„Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia! Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”, a spus Becali.

Articolul Teo Meluță, fotbalista naționalei, îi dă o replică dură lui Gigi Becali după derapajul sexist: “Mai bine v-ați întreba ce căutați dumneavostră să conduceți un club” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!